Step 1 of 3 - Προσωπικά στοιχεία

33%
  • Οι Δήμοι είναι υποχρεωμένοι να συντάσσουν κάθε 5 χρόνια το Επιχειρησιακό τους Πρόγραμμα (ΕΠ). Πρόκειται για ένα κείμενο που συντάσσεται από την Υπηρεσία Προγραμματισμού του Δήμου και σκοπό έχει να προωθήσει την ανάπτυξη της περιοχής του Δήμου Καβάλας αλλά και του Δήμου ως Οργανισμού Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

    Το ΕΠ αποτελείται από 2 μέρη:

    Α) το Στρατηγικό Σχέδιο (Α Φάση ΕΠ) που περιλαμβάνει από τη μία την αποτύπωση και αξιολόγηση της υφιστάμενης κατάστασης της περιοχής αλλά και του Δήμου ως οργανισμού και από την άλλη, το όραμα, τη στρατηγική και τις προτεραιότητες ανάπτυξης, και

    Β) το Επιχειρησιακό Σχέδιο (Β Φάση ΕΠ) που περιλαμβάνει ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα δράσεων για την υλοποίηση του Στρατηγικού Σχεδίου. Σύμφωνα με την προβλεπόμενη διαδικασία, μετά την ψήφιση του Στρατηγικού Σχεδίου από το Δημοτικό Συμβούλιο, πραγματοποιείται αναλυτική παρουσίασή του στη Δημοτική Επιτροπή Διαβούλευσης, σε οργανωμένες ημερίδες, θεματικές συναντήσεις, δημόσιες συζητήσεις, διαδικτυακή διαβούλευση και όποια άλλη δημόσια εκδήλωση κριθεί αναγκαία.

    Στην Ανοιχτή Δημόσια Διαβούλευση καλούνται οι πολίτες, ενώσεις πολιτών, κοινωνικοί φορείς, παραγωγικοί & επιχειρηματικοί φορείς, πολιτιστικοί φορείς και γενικώς όλα τα ενδιαφερόμενα μέρη για να συμμετάσχουν στη συζήτηση για την τελική διαμόρφωση του Επιχειρησιακού Προγράμματος 2015-2019 του Δήμου Καβάλας.

    Παρακαλούνται όσοι/όσες επιθυμούν να συμμετάσχουν στη Διαβούλευση για το ΕΠ να απαντήσουν σε όσες από τις ερωτήσεις που ακολουθούν, επιθυμούν.

    Τα προσωπικά στοιχεία είναι προαιρετικά.

  • Σύμφωνα με το εγκεκριμένο (Αρ. Αποφ. ΔΣ 779/2015) Στρατηγικό Σχέδιο 2015-2019 του Δήμου Καβάλας αυτό περιλαμβάνει κατά προτεραιότητα 17 κατευθύνσεις ανάπτυξης. Παρακαλείσθε να αξιολογήσετε τις προτάσεις αυτές με τον αντίστοιχο βαθμό σημαντικότητας σύμφωνα με την παρακάτω πενταβάθμια κλίμακα:

    • 5 = πολύ σημαντικό
    • 4 = αρκετά σημαντικό
    • 3 = σημαντικό
    • 2 = σχετικά σημαντικό
    • 1 = όχι και τόσο σημαντικό

ή κατεβάστε το Ερωτηματολόγιο Διαβούλευσης και στείλτε το μας στο email: [email protected]