Ελεύθερη Συμμετοχή

  • 0Votes
  • 4Responses
Voting has ended.

Αναβάθμιση γραμμών ΟΤΕ από ADSL σε VDSL

Rate this post

Επικοινωνία του Δήμου με τον ΟΤΕ , προκειμένου να ενημερωθεί για το τι χρειάζεται έτσι ώστε οι περιοχές του Ταύρου και Μοσχάτου να αναβαθμίσουν τις γραμμές τους από ADSL σε VDSL

4
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (10 votes, average: 3,60 out of 5)
Loading...
πριν 9 έτη

Σχόλια

  1. Μόνιμος σύνδεσμος στο σχόλιο
    Giannis Tasounidis

    Ειμαι κατοικος Μοσχατου στην οδο Μιαουλη στο κοματι του πεζοδρομου. Πριν κανα μηνα με συζητηση με υπαλληλο/τεχνικο του ΟΤΕ μου ειπε πως στο δικο μας κοματι δεν προκειτε να μπει Vdsl γιατι ειναι εργο ΕΣΠΑ ο πεζοδρομος και δεν τους επιτρεπετε να επεμβουν. Εαν ισχυει αυτο θα μεινουμε σε πολυ χαμηλες adsl για γραφειοκρατικες διαδικασιες.

    7 Ιουνίου 2018 στις 16:09

  2. Μόνιμος σύνδεσμος στο σχόλιο
    Amanitas Inbrain

    Είναι σημαντικό να υπάρχουν συνδέσεις VDSL σε όλο τον Δήμο.
    Ακόμα καλύτερα σε συνεργασία με εταιρείες όπως για παράδειγμα η http://www.inalan.gr/ να υπάρχει η δυνατότητα fiber 2 home για ακόμα γρηγορότερες συνδέσεις.

    Είναι προφανές ότι έχουμε μπει στην εποχή της πληροφορίας. Πολλές επιχειρήσεις έχουν μεταφερθεί αποκλειστικά σε e-shops και ακόμα και η τηλεφωνία γίνεται VOIP.
    Η τηλεόραση μεταφέρεται και αυτή σιγά – σιγά στο internet.

    Τα επόμενα χρόνια θα μεγαλώνει όλο και περισσότερο η ανάγκη για γρήγορο internet. Τόσο για οικιακή χρήση όσο και για επαγγελματική.

    Ας σταματήσουμε λοιπόν να είμαστε ένας από τους χειρότερους Δήμους σε ταχύτητες συνδέσεων και ας γίνουμε πρωτοπόροι. Ας βοηθήσουμε όλους όσους δουλεύουν στο διαδίκτυο όλη την ημέρα παρέχοντας γρήγορες ταχύτητες στο διαδίκτυο.

    8 Μαΐου 2016 στις 12:31

  3. Μόνιμος σύνδεσμος στο σχόλιο
    ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΛΕΟΝΤΙΔΗΣ

    Θα θέλαμε επίσης να μας ενημερώσετε αν και πότε θα έχουμε vdsl και στην περιοχή του Ταύρου στις εργατικές πολ/κιες ατην πλατεία Μακεδονίας;

    19 Μαρτίου 2016 στις 23:51

  4. Μόνιμος σύνδεσμος στο σχόλιο
    Zacharias Kornilakis

    Αν και είναι μια πονεμένη ιστορία για τους δημότες/επιχειρήσεις στην ευρήτερη περιοχή, δεν μπορώ να φανταστώ αν μπορεί να κάνει κάποια παρέμβαση η δημοτική αρχή. Παρόλα αυτά, αν παρατηρήσετε τουλάχιστον σε μια μεγάλη έκταση του Μοσχάτου, υπάρχουν νέα κουτιά του ΟΤΕ (ΚΑΦΑΟ) τα οποία θα εξηπηρετήσουν την VDSL. τουλάχιστόν αν μπορέσουμε να έχουμε μια επίσημη ενημέρωση μέσω της Δημοτικής Αρχής για το πότε θα παραδοθούν για χρήση.

    18 Οκτωβρίου 2015 στις 07:46

Σχολίασε