Ελεύθερη Συμμετοχή

 • 0Votes
 • 2Responses
Voting has ended.

ΠΙΝΑΚΊΔΕΣ ΒΟΑΚ

Rate this post

Επισκέπτομαι την Κρήτη μετά από 11 Χρόνια και συναντώ το ίδιο ΑΠΑΡΆΔΕΚΤΟ φαινόμενο : Σχεδόν όλες οι πινακίδες του ΒΟΑΚ είναι κρυμμένες πίσω από θάμνους δένδρα κλπ. Αν οδηγήσετε μια φορά με τα μάτια του επισκέπτη και όχι του ντόπιου θα καταλάβετε τι εννοώ. Γενικά η οδική σήμανση στην Κρήτη είναι απαράδεκτη έως επικίνδυνη για έναν ξένο οδηγο. Θα ήθελα να έχω μια απάντηση στις επισημάνσεις μου και ως πολιτης που υπηρέτησε την  ΤΑ 1ου βαθμού για 12 Χρόνια .

2
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...
πριν 6 έτη

Σχόλια

 1. Μόνιμος σύνδεσμος στο σχόλιο
  Κοκόση Κωνσταντίνα

  Καλημέρα σας…
  Σήμερα, 4 μήνες μετά την προηγούμενη απάντησή σας στον παραπάνω πολίτη, στην έξοδο από τη Σούδα Χανίων προς εθνική οδό (κατεύθυνση προς Κίσσαμο) ακόμη οι θάμνοι/κλαδιά κρύβουν το σήμα της προτεραιότητας στους οδηγούς.
  Με όλη την καλή διάθεση… δεν πιστεύετε πως 4 μήνες είναι πολλοί για να κλαδευτούν θάμνοι μήκους 10 μόλις περίπου μέτρων; Είτε οι υπογραφές έχουν ήδη πέσει, είτε όχι, το πρόβλημα παραμένει. Και πιστέψτε με, είναι χρόνων…
  ΥΓ: Στην απέναντι μεριά, είσοδο από Κίσσαμος προς Σούδα) κλαδιά επίσης ψηλά, εμποδίζουν την ορατότητα των οδηγών στο δεξί ρεύμα.

  27 Μαΐου 2019 στις 13:57

 2. Μόνιμος σύνδεσμος στο σχόλιο
  Ομάδα Προβολής Περιφέρειας Κρήτης

  Καλό απόγευμα και Καλή Χρονιά!
  Κατανοούμε πως ζώντας εκτός του νησιού δεν έχετε σαφή εικόνα – όπως είναι λογικό – για τις μεγάλες πιέσεις που έχει ασκήσει η Περιφέρεια Κρήτης προς το αρμόδιο Υπουργείο για να πάρει την αρμοδιότητα. Το θέμα σε επίπεδο δημοσιότητας είναι ευρύτατα γνωστό στη κοινή γνώμη.

  Θα θέλαμε λοιπόν, να σας ενημερώσουμε ότι ήδη βρισκόμαστε σε διαδικασία υπογραφής της σύμβασης με τον ανάδοχο για το Έργο Βελτίωσης- Συντήρησης -Σήμανσης ΕΟΔ Κρητης που αφορά ολόκληρο τον ΒΟΑΚ συνολικού προϋπολογισμού 1.400.000 ευρώ. Για οποιαδήποτε παραπάνω πληροφορία μπορείτε να επικοινωνήσετε με την Διεύθυνση Τεχνικών Έργων Περιφέρειας Κρήτης τηλ. 2813412501.

  Με εκτίμηση,
  Ομάδα Προβολής Περιφέρειάς Κρήτης

  11 Ιανουαρίου 2019 στις 18:12

Σχολίασε