< Όλες οι δράσεις

Συνδιοργανώτρια στην Επιστημονική Ημερίδα με τίτλο: «αυτισμός υψηλής λειτουργικότητας και εφηβεία» η Περιφερειακή Ενότητα Χανίων

Η Περιφέρεια Κρήτης – Περιφερειακή Ενότητα Χανίων, ο Δήμος Χανίων, οι Διευθύνσεις Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Χανίων, ο Σύλλογος Γονέων, Κηδεμόνων και Φίλων ατόμων με ήπιες διαταραχές αυτιστικού φάσματος – Άσπεργκερ Νομού Χανίων και το Σωματείο Ατόμων με Αναπηρία Νομού Χανίων διοργανώνουν επιστημονική ημερίδα με τίτλο:

«αυτισμός υψηλής λειτουργικότητας και εφηβεία»

την Κυριακή 11 Νοεμβρίου 2018 και ώρα 11.00 π.μ., στο Θέατρο «Μίκης Θεοδωράκης», στο Ενετικό Λιμάνι  Χανίων.

Με εισηγητές τους Παιδοψυχιάτρους, Εύη Ταγκούλη και Γεώργιο Βαγιωνή, την Συμβουλευτική Ψυχολόγο, Ιωάννα Φαντζίκη, την Παιδιατρική & Ψυχιατρική Νοσηλεύτρια – Επισκέπτρια Υγείας, Βασιλική Ντρέ και την Πρόεδρο του Σωματείου ΑΜΕΑ Ν.Χανίων, Αμαλία Μπασιά.

Ο επιστημονικός συντονισμός της ημερίδας θα γίνει από την Παιδοψυχίατρο Κατερίνα Μπιζαράκη, ενώ την επιμέλεια και την παρουσίαση της δράσης έχει η Προϊσταμένη Δια Βίου Μάθησης, Παιδείας και Απασχόλησης της Π.Ε. Χανίων, Κατερίνα Ζομπανάκη. 

Στο πλαίσιο της ίδιας ημερίδας, το Σάββατο 10 Νοεμβρίου 2018 & ώρα 18.00, στο Πνευματικό Κέντρο της Ζωοδόχου Πηγής στις Μουρνιές, θα πραγματοποιηθεί ομάδα ψυχοεκπαίδευσης για γονείς και παιδιά στο φάσμα του αυτισμού με τις Εύη Ταγκούλη και Βασιλική Ντρέ.

Η Περιφερειακή Ενότητα Χανίων συμμετέχει ως συνδιοργανώτρια στην παρούσα ημερίδα,

στο πλαίσιο του κύκλου δράσεων που διοργανώνει κάθε χρόνο με γενικό τίτλο: «Μέσα και έξω από την τάξη. Προβλήματα και Συγκρούσεις».  

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *