< Όλες οι δράσεις

«Περί έρωτος. Ένα σύντομο ταξίδι στην ισπανική ερωτική ποίηση» Διάλεξη της Δρ. Θεοδώρας Γρηγοριάδου. Παρασκευή 30/11/2018, ώρα 8.30 μ.μ. στο Π.Κ. Χανίων

Ο Σύνδεσμος Φιλολόγων Νομού Χανίων και η Περιφέρεια Κρήτης – Περιφερειακή Ενότητα Χανίων διοργανώνουν διάλεξη Περί έρωτος. Ένα σύντομο ταξίδι στην ισπανική ερωτική ποίηση, της δρ. Θεοδώρας Γρηγοριάδου την Παρασκευή 30 Νοεμβρίου 2018, ώρα 8.30 μ.μ. στο Πνευματικό Κέντρο Χανίων.

Η Θεοδώρα Γρηγοριάδου είναι διδάκτορας του Πανεπιστήμιου Complutense της Μαδρίτης (Ισπανική Λογοτεχνία), διδάσκει ως μέλος ΣΕΠ στο Τμήμα Ισπανικής Γλώσσας και Πολιτισμού του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστήμιου. Έχει επίσης διδάξει στο Ισπανικό Εθνικό Εξ Αποστάσεως Πανεπιστήμιο (UNED) και στο Ιόνιο Πανεπιστήμιο. Με μεταπτυχιακές σπουδές στην Κωδικολογία και την Ισπανική Παλαιογραφία, από το 2006 είναι μέλος του ερευνητικού προγράμματος eProMyR (DialogycaBDDH) του Πανεπιστήμιου  Complutense της Μαδρίτης. Επί του παρόντος, ο κύριος στόχος της έρευνάς της είναι η μελέτη και η έκδοση αδημοσίευτων χειρόγραφων του Ισπανικού Χρυσού Αιώνα (16οςαι.-17ος αι.), με ιδιαίτερο ενδιαφέρον στον λογοτεχνικό διάλογο.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *