< Όλες οι δράσεις
Δράση

Μπέλα Λιονάκη & Δημήτρης Ντρουμπογιάννης: «Μουσικά όνειρα θερινής νυκτός». Μαζί τους οι «Μουσικοί Ορίζοντες». Δευτέρα 17 Αυγούστου 2020, ώρα 21.00, Δημοτικός Κινηματογράφος «Κήπος»

beenhere ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΗΝ ΔΡΑΣΗ!

Η Περιφέρεια Κρήτης – Περιφερειακή Ενότητα Χανίων, σε συνδιοργάνωση  με το Δήμο Χανίων και την ΚΕΠΠΕΔΗΧ – ΚΑΜ, παρουσιάζουν μια ξεχωριστή μουσικοθεατρική παράσταση με τίτλο «Μουσικά όνειρα θερινής νυκτός», τη Δευτέρα 17 Αυγούστου 2020, ώρα 21.00, στο Δημοτικό Κινηματογράφο «Κήπο».

Η Μπέλα Λιονάκη στο ακορντεόν και ο Δημήτρης Ντρουμπογιάννης στο πιάνο και μαζί τους το νεανικό φωνητικό σύνολο «Μουσικοί Ορίζοντες» της Μπέλας Λιονάκη, θα μας ξεναγήσουν σε μοναδικά μουσικά μονοπάτια που χάραξαν σπουδαίοι Έλληνες δημιουργοί, όπως ο Μάνος Χατζιδάκις, ο Μίκης Θεοδωράκης, ο Σταύρος Ξαρχάκος, ο Θάνος Μικρούτσικος, ο Σταμάτης Κραουνάκης.

Μια καλλιτεχνική πρόταση με πλούσια ηχοχρωματική παλέτα και με ρεπερτόριο που κατορθώνει να ξυπνήσει και να διεγείρει αισθήσεις, αισθήματα, σκέψεις και εμπειρίες.

Αφήγηση και απόδοση ποιητικών κειμένων: Μαρία Γιαννικάκη, ηθοποιός.

Επιλογή προγράμματος & ενορχηστρώσεις:  Μπέλα Λιονάκη, Δημήτρης Ντρουμπογιάννης.

Διδασκαλία Μουσικού Συνόλου & Γενική Καλλιτεχνική Επιμέλεια: Μπέλα Λιονάκη.

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ 

Λόγω της πανδημίας του covid-19, θα τηρηθούν οι αποστάσεις ασφαλείας και θα υπάρξουν τα απαραίτητα μέτρα και οι αυστηρές προδιαγραφές, στην είσοδο, στην έξοδο αλλά και στις θέσεις των θεατών, έτσι ώστε να διασφαλιστεί η υγεία των θεατών, των καλλιτεχνών και όλων των εργαζομένων στο θέατρο.

Η χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική για τους θεατές σε όλους τους χώρους διεξαγωγής των παραστάσεων, κλειστούς και ανοικτούς, καθ’ όλη τη διάρκεια της παράστασης.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *