< Όλες οι δράσεις
Δράση

Με τη συνδιοργάνωση της Περιφέρειας Κρήτης το Cretan Gunners Festival το Σάββατο 29 Ιουνίου στον Βατόλακκο

beenhere ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΗΝ ΔΡΑΣΗ!

Με τη συνδιοργάνωση της Περιφέρειας Κρήτης, της Π.Ε. Χανίων, του Δήμου Χανίων και του Δήμου Πλατανιά διοργανώνεται το Σάββατο 29 Ιουνίου 2019, στο γραφικό χωριό του Βατολάκκου, το 2ο φεστιβάλ του Πολιτιστικού και Αθλητικού Συλλόγου «Cretan Gunners R.F.C.». 

Όπως αναφέρει ο οργανωτής «Το φεστιβάλ θα ξεκινήσει με έναν αγώνα ράγκμπι στις 11:00 το πρωί της 29ης Ιουνίου στο Εθνικό Στάδιο Χανίων. Μετά το πέρας του αγώνα θα διατίθενται λεωφορεία του ΚΤΕΛ Χανίων με αφετηρίες από Χανιά και Πλατανιά  προς την ιστορική πλατεία του Βατολάκκου όπου είναι η επόμενη στάση της διοργάνωσης. Στο γραφικό μονοπάτι του Βαλσαμιώτη ποταμού στο Βατόλακκο Χανίων, από τις 12:00 το μεσημέρι και μέχρι τις 18:00 το απόγευμα, θα ακολουθήσει μία πειραματική και διαδραστική συνάντηση καλλιτεχνών.

Στις 18:00 θα ανοίξουν οι πόρτες του συναυλιακού μέρους του φεστιβάλ που θα λάβει χώρα στο παλιό γήπεδο ποδοσφαίρου του χωριού. Εκεί, 6 διάσημα συγκροτήματα της σύγχρονης ροκ μουσικής σκηνής, θα ψυχαγωγήσουν το κοινό μέχρι το βράδυ. Τόσο κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης όσο και μετά το πέρας της συναυλίας, για την ασφάλεια των επισκεπτών θα προσφέρονται λεωφορεία για την ασφαλή επιστροφή του κοινού στην πόλη των Χανίων.

Πυξίδα του φεστιβάλ αποτελούν οι δράσεις αλληλεγγύης. Απώτερος στόχος η χρηματοδότηση ομάδας ρομποτικής του Κέντρου Μέριμνας Αρρένων, με κάλυψη εκπαιδευτικών αναγκών από διαπιστευμένο επαγγελματία, αγορά υλικοτεχνικού εξοπλισμού και κάλυψη των εξόδων αποστολής των παιδιών στον πανελλήνιο διαγωνισμό με την συνοδεία μελών και αθλητών του σωματείου που διακρίνονται για το πάθος τους στην ρομποτική επιστήμη.

Αρωγοί της εκδήλωσης και μεγάλοι υποστηρικτές σε αυτή την πολύπλευρη γιορτή δημιουργίας, αθλητισμού και τέχνης, είναι η Περιφέρεια Κρήτης, ο Δήμος Χανίων και ο Δήμος Πλατανιά που στηρίζουν την πρωτοβουλία».

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *