< Όλες οι δράσεις
Δράση

Η Περιφέρεια Κρήτης – Περιφερειακή Ενότητα Χανίων συνδιοργανώτρια της έκθεσης με τίτλο «Το Πνεύμα της Επανάστασης μέσα από την Τέχνη της Γαστρονομίας»

beenhere ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΗΝ ΔΡΑΣΗ!

Την πρώτη έκθεση-boutique, με τίτλο “Το Πνεύμα της Επανάστασης μέσα από την Τέχνη της Γαστρονομίας”, που εμπνεύστηκε ο Chef Ιωσήφ Πετρώφ και εκτέλεσε η Π Gastronomy Stories, παρουσιάζει ο Ελληνο-Γαλλικός Σύλλογος Χανίων, με τη συνδιοργάνωση της Περιφέρειας Κρήτης – Π.Ε. Χανίων και του Γαλλικού Προξενείου Χανίων.

 

Η έκθεση θα φιλοξενηθεί στο ισόγειο μπαρ Μοναστήρι του Καρόλου, από την Τετάρτη 12 Αυγούστου 2020 έως και την Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου 2020,  καθημερινά από τις 21:00 έως τις 23:00  και κάθε Τρίτη πρωί  11:00 με 13:00. (την πρώτη μέρα η έκθεση θα είναι επισκέψιμη από τις 19:00).

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

Πρόκειται για πέντε μοναδικές φωτογραφικές συνθέσεις από υλικά μαγειρικής, όλες εμπνευσμένες από και οδηγώντας προς το κεντρικό σύνθημα της Γαλλικής Επανάστασης (1789), “Ελευθερία, Ισότητα, Αδελφοσύνη”.

Ο Πετρώφ εξηγεί:

“Επανάσταση! Ζούμε καθημερινά, είτε σε προσωπικό επίπεδο, είτε σε κοινωνικό, είτε σε εθνικό, μια τάση για επανάσταση. Μπορεί για τον καθένα μας να είναι μια μικρή ή μια μεγάλη επανάσταση. Ο δυναμισμός όμως της έννοιας αυτής παραμένει ο ίδιος…”

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *