< Όλες οι δράσεις
Δράση

Η ΕΚΘΕΣΗ ΣΥΓΧΡΟΝΗΣ ΤΕΧΝΗΣ, ΚΡΙΚΟΣ VII, ΣΤΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΧΑΝΙΩΝ, ΑΠΟ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 13 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2019

beenhere ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΗΝ ΔΡΑΣΗ!

Η Περιφέρεια Κρήτης και η Περιφερειακή Ενότητα Χανίων συμμετέχουν ως συνδιοργανωτές στην Έκθεση Σύγχρονης Τέχνης,  «ΚΡΙΚΟΣ VIΙ», που θα πραγματοποιηθεί από την Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου 2019 έως και το Σάββατο 29 Φεβρουαρίου 2019, στο Πνευματικό Κέντρο Χανίων.

 Επιμέλεια: Ιωάννης Ν. Αρχοντάκης

Εισαγωγή: Πέγκυ Κουνενάκη

Στην έκθεση παρουσιάζονται έργα  ζωγραφικής, γλυπτικής, χαρακτικής, εγκαταστάσεων και μικτών μέσων ογδόντα τεσσάρων (84) δημιουργών. Συνοδεύεται δε από έγχρωμο κατάλογο, ο οποίος περιέχει σε πλήρη εικονογράφηση όλα τα εκθέματα και περιλαμβάνει εισαγωγή από την Πέγκυ Κουνενάκη μαζί με κείμενα και σχόλια.

Η έκθεση «ΚΡΙΚΟΣ VIΙ» εντάσσεται στο Εικαστικό Πρόγραμμα «ΧΑΝΙaRT 2019 – Εικαστικές Διαδρομές στο Νομό Χανίων» που περιλαμβάνει  εκθέσεις τέχνης, διαλέξεις, μουσικές βραδιές και Δημιουργική Φιλοξενία Καλλιτεχνών (Art Residency) στο Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης Χανίων – Ελαιουργείον. Εκτός από την Περιφέρεια Κρήτης και την Περιφερειακή Ενότητα Χανίων, συνδιοργανωτές είναι o Δήμος Πλατανιά, το Πνευματικό Κέντρο Χανίων, η αίθουσα τέχνης Match More και το Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης Χανίων – Ελαιουργείον.

Εγκαίνια Έκθεσης: Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου 2019, ώρα 20.30

Ημέρες & Ώρες Λειτουργίας: Δευτέρα – Σάββατο, 10:00-14:00 & 18:00-20:00

Ελεύθερη Είσοδο

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *