Πρέπει οπωσδήποτε να δείτε το θέμα με την παράνομη στάθμευση/παρκάρισμα αυτοκινήτων και μηχανών στα πεζοδρόμια. Η κατάσταση πλέον είναι εκτός ελέγχου!!
Παναγιώτης Πέππας

Νέα γραμμή-επέκταση γραμμής μετρό που θα συνδέει τις καρδιές (και όχι τα όρια) των δήμων Αγ. Παρασκ (σταθμός άνω πλατεία), Χολαργού, Παπάγου με τον νέο σταθμό στο Γουδή

Δημιουργία δημοτικού πάρκου με αναψυκτήριο στο άλσος που βρίσκεται ανάμεσα στο γήπεδο Κώτσης και εκκλησία Κ. Αιτωλού. Αναδιαμόρφωση όλου του χώρου, προσθήκη υγρών στοιχεί

το Β5 να μην περναει μεσα απο την Αγια Παρασκευη. Ειναι τοσο παλια, βρωμικα και κανουν φοβερο θορυβο. Η δημοτικη συγκοινωνια θα βοηθουσε να ζουμε πιο ανθρωπινα.
Μαρια

Το τεως στρατοπεδο και νυν δημοτικο παρκο καθε βραδυ γινεται χωρος διακινησης και ελεγχεται απο συμμοριες ανηλικων οι οποιες επιτιθενται ανετια σε περαστικους και αυτοκινητα

Να κάνετε το πάρκο που κατέστρεψαν στη δεκαετία του 1990, στη Νέα Ζωή, με το πρόσχημα ότι θα γίνει Κολυβητήριο, ξανά πράσινο, ένα πάρκο! Θέλουμε δέντρα! Όχι μπετά!

ΦΒ στις στέγες και πράσινες στέγες

Ποδηλατόδρομους σε όλη την πόλη

Κατασκευή ποδηλατόδρομου για κάλυψη της πόλης και όχι μόνο στη περιοχή του Κοντοπεύκου. Δώστε κίνητρα για άθληση!

Περισσοτερους υπογειους καδους.Και επισης με την δημιουργια υπογειων καδων μπορουν να μπουν τυπου gps και να βλεπει ο δημος καθαρισμου που ειναι γεματος και που οχι

Δημιουργια εφαρμογηςπου θα εχει αμεση διασυνδεση με τον Δημο ωστε ο πολιτης να μπορει να στειλει αμεσα οποιο προβλημα υπαρχει π.χ.λακουβες ωστε να παρεμβει αμεσα ο δημος.

Δημιουργία ειδικά διαμορφωμένου χώρου ( dog park) για τα κατοικίδια σκυλιά μας κ δεν αναφέρομαι στη πρόχειρα περιφραγμένη «γωνιτσα» στο «κολυμβητήριο» στην Ηπείρου.

*Κλάδεμα δέντρων που επηρεάζουν καλώδια ρεύματος σε καθε δρόμο της Αγίας Παρασκευής με σκοπό την αποφυγη πτώσεων κλαδιών και διακοπων ρεύματος εν όψη επέλασης χιόνια.

Κατασκευη πεζοδρομίων με ποδηλατολωρίδες πρωτίστως στην οδό Ασημακοπούλου που είναι υπό πλήρη εγκατάλειψη και τοποθέτηση κάδων και στις δύο μεριές του δρόμου.

Να γίνει πεζόδρομος η οδός ΜΠΟΥΜΠΟΥΛΙΝΑΣ στον τσακο. Εκεί υπάρχει δημοτικό σχολείο, νηπιαγωγείο, πλατεία και ΚΑΠΗ. Ο δρόμος δεν οδηγεί πουθενά άρα γιατί όχι πεζοδρομος;

Χαρακτηρισμός της Αγίας Τριάδος ώς δρόμος χαμηλής όχλησης (βλ Ελπίδως) και όχι μονοδρόμηση η οποία θα δημιουργήσει νέα προβλήματα.

Δημοτικη συγκοινωνία για τα παιδιά του Κοντόπευκου που πανε εναμιση χιλιόμετρο για το 3ο Γυμνασίο.

Πεζοδρόμια!!!! Όσοι έχουν καρότσι με μωρό και σκέφτομαι κ τους ΑΜΕΑ δυσκολεύονται απίστευτα. Τις περισσότερες φορές χρειαζεται να κινούνται στον δρόμο.

Εξορθολογισμος μονοδρομισεων, περισσοτερες διαβασεις πεζων, λιγοτερα φαναρια.

Μήπως να πάει το μετρό στην πλατεία όπως πηγαίνει στους άλλους δήμους

Καθαριότητα και περιποίηση πράσινου στα πάρκα μας
Αναδόμηση πλατείας Αγίου Ιωάννη. Αδειοδότηση για μαγαζιά στην πλατεία με τραπέζια έξω
Αγγελικη

Πάρκινγκ στο Κοντόπευκο για το μέτρο Χαλανδρίου.Ανοιγμα όλων τον πάρκινγκ στο μετρό Δουκίσσης Πλακεντίας. Κόψιμο δέντρων με επικίνδυνη κλίση και εναπόθεση τους στα πεζοδρ

Περισσότερα πάρκα στο Κοντόπευκο

Παιδικές χαρές με ευρωπαικά πρότυπα! Εχουμε τις πιο παλιακές και αναγκαζόμαστε να πηγαίνουμε σε γειτονικούς δήμους.

Καθαριότητα σε όλη την πόλη. Αναβάθμιση του μεγάρου Ιόλα ,είναι κρίμα που ρημάζει κάθε μέρα και περισσότερο.

Κατάλληλα πεζοδρόμια για όλους!

Ασφαλείς παιδικές χαρές ΠΑΝΤΟΥ!

Μείωση τροφείων στους παιδικούς σταθμούς και όχι μόνο βάση φορολογικής δήλωσης να βγαίνει το κόστος.
Βάλια

Καθαριότητα

Πεζοδρόμια παιδικές χαρές δημοτική συγκοινωνια

Αισθητήρες στα φανάρια ώστε να καταλαβαίνουν ποτέ πρέπει να γινει πράσινο ενώ περιμένει αμάξι, όταν δεν έρχεται κάνεις από κάποια άλλη κατεύθυνση (αλλο φανάρι) – Αλέξης

Να φθάσει το μετρο στην Αγια Παρασκευή. Ζηνοβία.

Επιδιόρθωση πεζοδρομίων στην οδό Ειρήνης κοντά στη Μεσογειων και εξορθολογισμός των δρομολογίων απορριματοφόρων στην Ειρήνης. Περνάν 2:00 και 3:00 τα ξημερώματα.

Υπογειοποίηση ηλεκτρικού δικτύου. Σπυριδούλα

Στα πεζοδρόμια να μπορούν να περπατήσουν άνθρωποι καί καροτσάκια και όχι να είναι πάρκινγκ για μηχανές, κολόνες της ΔΕΗ και δέντροκήποι.
Αν σάς σοκάρει η ιδέα συγνώμη!