Διαβούλευση: site Περιφέρειας

 • 0Votes
 • 0Responses
Voting has ended.

Προβολή τοπικής ιστορίας και μνημείων

Η καινούργια ιστοσελίδα της Περιφέρειας είναι στην σωστή κατεύθυνση, επιτέλους πρέπει να αντιληφθούν οι δημόσιες διοίκησης εν γένει ότι βρισκόμαστε στον 21 αιώνα και πρέπει να εξελιχθούμε λιγάκι.

Τώρα στο θέμα μας, πιστεύω ότι δεν μπορούμε να περιμένουμε πότε το υπουργείο πολιτισμού θα κάνει την δουλειά του (έχει τον κόμβο Οδυσσέας που όχι μόνο είναι ελλιπής αλλά έχει και να ανανεωθεί από τότε που φτιάχτηκε http://odysseus.culture.gr/).

Έτσι είναι κάλο να προσθέσουμε στην ιστοσελίδα μια κατηγορία η οποία θα είναι τα μνημεία της κάθε περιοχής,να απευθυνθούμε στης τοπικές κοινότητες και να μας στείλουν φωτογραφίες από τα τοπικά μνημεία και μια γενική ιστορική περιγραφή της κάθε κοινότητας. Είμαι διατεθειμένος να σας αποστείλω φωτογραφίες και ένα μικρο κείμενο με την ιστορία του τόπου μου.

Προσοχή, όχι μόνο τα σημαντικά μνημεία, είναι άδικο γιατί όταν θα αρχίσετε την συγκέντρωση των δεδομένων αυτών θα αντιληφθείτε τι μικρούς θησαυρούς έχει η Περιφέρεια μας τους οποίους είναι κάλο επιτελούς να τους αξιοποιήσουμε γιατί αυτοί θα μας φέρουν έσοδα μέσο του τουρισμού εκτός βεβαίως και της πολιτισμικής εκπαίδευσης μας.

Ευχαριστώ πολύ για το βήμα.


Σχετικό υλικό
 •      
 • 0
  1 Αστέρι2 Αστέρια3 Αστέρια4 Αστέρια5 Αστέρια (22 Βαθμολογίες 4,86 από 5)
  Loading...
  πριν 7 έτη

  Δεν υπάρχουν σχόλια

  Σχολίασε