Ελεύθερη Συμμετοχή

  • 0Votes
  • 0Responses
Voting has ended.

Υπαίθρια πάρκα γυμναστικής GymPark

Rate this post

Τα GymPark είναι υπαίθρια γυμναστήρια που σκοπό έχουν την ανέξοδη άθληση των πολιτών της περιοχής σας, οποιαδήποτε ώρα και ημέρα της εβδομάδας.

Η άθληση στα GymPark γίνεται χωρίς την απαραίτητη παρουσία κάποιου γυμναστή, ενώ τα όργανα είναι ανθεκτικά σε όλες τις καιρικές συνθήκες και κατά πάσης απόπειρας βανδαλισμού.

Η Ασφάλεια και η Ποιότητα του εξοπλισμού είναι πρωταρχικής σημασίας. Για το λόγο αυτό κάθε ένα από τα όργανα γυμναστικής ενός υπαίθριου γυμναστηρίου GymPark κατασκευάζεται με βάση του αυστηρότερους Ευρωπαϊκούς Κανονισμούς Ποιότητας και Ασφάλειας ενώ τόσο η παραγωγή όσο και το τελικό προϊόν έχουν πιστοποιηθεί απο την εταιρεία TÜV SÜD.

Ο χαρακτήρας του έργου είναι μόνιμος και το GymPark θα παραμείνει στην πόλη σας ανοιχτό, διαθέσιμο και ΔΩΡΕΑΝ σε όλους τους πολίτες για όλη τη διάρκεια του χρόνου.

Με τη σύμπραξή σας επιδιώκουμε να αναβαθμίσουμε την ποιότητα ζωής των κατοίκων και να διαμορφώσουμε ένα νέο πλαίσιο αθλητικής και υγιεινής συνείδησης.

Για περισσότερες πληροφορίες και για μια λεπτομερέστερη παρουσιασή του προϊόντος μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Θετικές επιπτώσεις στις τοπικές κοινωνίες

Οι άμεσες θετικές συνέπειες της εγκατάστασης ενός αθλότοπου GymPark όπως αυτές έχουν εκτιμηθεί απο τις δημοτικές αρχές στις υπάρχουσες εγκαταστάσεις είναι:
◾Βελτίωση του βιολογικού επιπέδου των πολιτών
◾Καλλιέργεια αθλητικού χαρακτήρα και αθλητικής συνείδησης
◾Δημιουργική αξιοποίηση του ελεύθερου χρόνου
◾Αναψυχή των αθλουμένων
◾Διευκόλυνση ως προς τη δημιουργία κοινωνικών σχέσεων
◾Παρακίνηση για γυμναστική ακόμα και σε πολίτες που δεν είχαν ασκηθεί κατά το παρελθόν
◾Κοινωνική συσπείρωση που επιτυγχάνεται μέσω της ταυτόχρονης άσκησης ατόμων απο διαφορετικές φυλετικές, οικονομικές και ηλικιακές ομάδες

0
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 votes, average: 2,00 out of 5)
Loading...
πριν 9 έτη

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σχολίασε