Ελεύθερη Συμμετοχή

 • 0Votes
 • 1Response
Voting has ended.

ΘΕΣΗ ΚΑΔΩΝ ΑΠΟΡΡΙΜΑΤΩΝ

Rate this post

Αγαπητοί κυρίες/κύριοι,

Θα ήθελα να αναφερθώ σε ένα θέμα που νομίζω ότι χρίζει περισσότερης προσοχής.

Το θέμα αυτό είναι η οριοθέτηση, τοποθέτηση των κάδων απορριμμάτων στους δρόμους του δήμου μας. Έτσι που είναι τοποθετημένοι οι κάδοι , χωρίς μια συγκεκριμένη θέση στα πεζοδρόμια , το μόνο που καταφέρνουμε είναι οι κάδοι να «ταξιδεύουν» και να τους πηγαίνουν οι συμπολίτες μας όπου βολεύει τον κάθε ένα από εμάς.

Θα μου πείτε πως υπάρχουν εσοχές στα πεζοδρόμια. Μόνο που αυτές οι εσοχές δεν είναι αρκετές για όλους τους κάδους και επίσης δεν τοποθετούνται μέσα σ ’αυτές οι κάδοι ούτε από το προσωπικό που κάνει την αποκομιδή τους απορριμμάτων.  Προτείνω λοιπόν να φτιάξουμε κάποιο είδος περίφραξης γύρω από τους κάδους , οριοθετώντας τους. Και φυσικά να γίνει ισχυρή σύσταση στο προσωπικό του δήμου ,  όταν γίνεται η αποκομιδή των απορριμμάτων , οι κάδοι να τοποθετούνται πάλι στην θέση τους και όχι όπου τους «βολεύει».

Σας επισυνάπτω σχετικές φωτογραφίες , οριοθέτησης κάδων , όπως εχω δει σε άλλους δήμους.

Με εκτίμηση

Παντελής Αμπαζτής

Πλοίαρχος Εμπορικού Ναυτικού

 


Σχετικό υλικό
 •      
 •      
 • 1
  1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
  Loading...
  πριν 11 μήνες

  Ένα σχόλιο

  1. Μόνιμος σύνδεσμος στο σχόλιο
   kopsiaftisg

   κ.Αμπατζή σας ευχαριστούμε για τα σχολιά σας και για το ενδιαφέρον σας για τη καθαριότητα και συγκεκριμένα για τους κάδους απορριμμάτων. Ύστερα από επικοινωνία με τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο κ.Ντερέκα σας ενημερώνουμε ότι υπάρχει συγκεκριμένη οριοθέτηση των κάδων στο Δήμο μας είτε σε εσοχές είτε όχι όπου δεν είναι δυνατόν. Επίσης ο Δήμος μας σχεδιάζει στο άμεσο μέλλον να εφαρμόσει σύστημα τηλεματικής όπου η Υπηρεσία Καθαριότητας θα ειδοποιείται για τυχόν μετακίνηση των κάδων από το σημείο οριοθέτησή τους.Το προσωπικό καθαριότητας του Δήμου έχει ενημερωθεί σχετικά και δίνει ένα τεράστιο αγώνα για να διατηρείται ο Δήμος μας σε τάξη και πεντακάθαρος. Σας ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον σας και παραμένουνε στη διαθεσή σας για οποιαδήποτε πληροφόρηση χρειαστείτε.

   2 Μαρτίου 2022 στις 14:12

  Σχολίασε