Διαβούλευση: ΜΠΕ Μελέτη, Κατασκευή, Χρηματοδότηση, Λειτουργία, Συντήρηση και Εκμεταλλευση του ΒΟΑΚ στο τμήμα ΧΑΝΙΑ - ΗΡΑΚΛΕΙΟ

  • 0Votes
  • 0Responses
Voting has ended.

BOAK – ενσταση

Rate this post

Κυρίες, Κύριοι,

Πληροφορούμαι, τυχαία, πως μου διδεται η δυνατότητα μεσα σε συντομο χρονικό διαστημα να δώσω την γνώμη μου για τον ΒΟΑΚ εως τις 10 /9. Ολες, χωρίς εξαίρεση, οι δημόσιες / τεχνικες υπηρεσίες που θα μπορούσαν να μου παρέχουν διευκρινίσεις για το θεμα βρισκονται σε αυγουστιάτικες διακοπές ή υπολειτουργούν. Περιορίζεται έτσι σοβαρά η δυνατότητα εκφρασης μου στην πραξη.

Θα ήθελα παρόλα αυτα να σημειώσετε τις σοβαρές ενστασεις μου για τις περιβαλλοντικες επιπτωσεις του ΒΟΑΚ, τις οποιες θα τεκμηριώσω μόλις αυτο καταστεί πρακτικά δυνατό.

Συγκεκριμένα ο ΒΟΑΚ στην παρούσα του μορφή καταστρέφει ολοσχερώς το ΦΥΤΩΡΙΟ φοινίκων που διατηρώ στην περιοχή Πλατανιά.  Πρόκειται για το μεγαλύτερο φυτώριο φοινίκων στην Ελλάδα.

Καλές οι διαφημίσεις για προστασία του περιβάλλοντος με τις οποίες μας βομβαρδιζετε, αλλά μήπως υπάρχει μια τεράστια υποκρισία στο να μας υποχρεώνετε σε λεπτομερή διαλογή σκουπιδιών απ τη μια πλευρά και να καταστρέφεται εκατοντάδες χιλιάδες φοίνικες απο την αλλη;

Με εκτίμηση

Στυλιανός Εμμ. Παντελιδάκης

 

0
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (3 votes, average: 2,33 out of 5)
Loading...
πριν 1 έτος

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σχολίασε