Διαβούλευση: Ανανέωση ΑΕΠΟ Νέου Αερολιμένα Καστελίου και οδικής σύνδεσης ΒΟΑΚ - οδό Ηρακλείου Μάρθας

  • 0Votes
  • 0Responses
Voting has ended.

ΠΑΡΑΚΑΜΨΗ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

Rate this post

ΓΕΙΑ ΣΑΣ!

ΟΛΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΕΙΨΗ ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΝΩ ΣΤΗΝ ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΧΩΡΑ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΑΣΦΑΛΕΙΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΔΡΟΜΟΥΣ ΕΜΕΙΣ ΕΔΩ ΑΚΟΜΑ ΧΑΝΟΥΜΕ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΑΣΦΑΛΤΟ ΚΑΙ ΘΑ ΧΑΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΜΙΑ ΔΕΚΑΕΤΙΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΒΑΛΕ…

ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΕΡΟΥΜΑΣΤΕ ΠΑΝΤΕΛΩΣ ΚΑΙ ΜΕΣΩΝ ΣΤΑΘΕΡΗΣ ΤΡΟΧΙΑΣ. ΜΗΝ ΤΟ ΞΕΧΑΜΕ ΑΥΤΟ!

ΤΑ ΛΙΓΑ ¨ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΑ¨ ΤΜΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ΣΤΟΝ ΒΟΑΚ ΕΙΝΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΟΛΕΙΣ ΤΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ, ΡΕΘΥΜΝΟΥ ΚΑΙ ΧΑΝΙΩΝ. ΜΙΛΑΜΕ ΟΜΩΣ ΓΙΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΜΕ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΔΕΚΑΕΤΙΩΝ ΠΙΣΩ.

ΣΤΗ ΝΕΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΣΤΟ ΤΜΗΜΑ ΧΕΡΣΟΝΗΣΟΣ – ΧΑΝΙΑ ΠΟΥ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΟΜΑΣΤΕ, ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΑ ΜΕ ΕΚΠΛΗΞΗ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΑΦΑΙΡΕΘΕΙ Η ΠΑΡΑΚΑΜΨΗ ΤΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ, ΕΝΩ ΣΤΟΝ ΑΡΧΙΚΟ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟ ΥΠΗΡΧΕ ΜΕ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΠΕΡΙΠΟΥ 160 ΕΚΑΤ.

ΓΙΑΤΙ ΣΥΝΕΒΕΙ ΑΥΤΟ !? ΑΠΑΝΤΩΝΤΑΣ ΜΟΝΟΣ ΜΟΥ ΛΟΓΩ ΕΛΛΕΙΨΗΣ ΧΡΗΜΑΤΩΝ….

ΟΜΩΣ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΑΜΨΗ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΕΝΑ ΕΡΓΟ ΜΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ, ΗΔΗ ΚΟΡΕΣΜΕΝΟ, ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ ΣΕ ΘΕΜΑΤΑ ΟΔΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, ΕΡΓΟ ΠΟΥ ΑΠΛΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΜΜΕΝΟ ΣΤΑ ΔΥΟ.

ΟΛΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ 50% ΤΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ ΤΟΥ ΒΟΑΚ ΕΙΝΑΙ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ. ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΕΝΑ ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΟΛΕΞΙΑ ΑΣΤΙΚΟ ΔΡΟΜΟ, ΠΟΥ ΠΕΡΝΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΚΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΟΠΩΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΔΡΟΜΟΙ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΕ ΚΑΜΙΑ ΕΞΑΙΡΕΣΗ. ΑΛΛΩΣΤΕ ΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΔΕΝ ΦΗΜΙΖΕΤΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗ ΡΥΜΟΤΟΜΙΑ ΤΟΥ. ΗΔΗ ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ Ο ΥΠΑΡΧΟΝ ΒΟΑΚ ΕΧΕΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΟΔΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΟΣΟ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ Σ¨ ΑΥΤΟΝ ΟΣΟ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΕΞΟΔΟ, ΣΤΟΥΣ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΥΣ ΚΟΜΒΟΥΣ ΤΟΥ. ΟΙ ΟΥΡΕΣ ΠΟΥ ΣΧΗΜΑΤΙΖΟΝΤΑΙ ΤΙΣ ΩΡΕΣ ΑΙΧΜΗΣ ΞΕΠΕΡΝΟΥΝ ΤΟ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΟ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΔΙΠΛΑ ΣΕ ΣΤΑΜΑΤΗΜΕΝΑ ΟΧΗΜΑΤΑ ΠΕΡΝΟΥΝ ΑΛΛΑ ΜΕ ΙΛΙΓΓΙΩΔΗ ΤΑΧΥΤΗΤΑ !

Ο ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΚΑΜΨΗΣ ΤΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΤΩΡΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΕΡΓΟ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΑ ΓΙΑ ΠΕΡΑ ΕΠΙΤΑΚΤΙΚΗ ΟΣΟ ΠΟΤΕ ! Η ΧΑΡΑΞΗ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΠΟΛΥ ΓΝΩΣΤΗ ΔΗΛΑΔΗ ΝΟΤΙΑ ΤΟΥ ΥΠΑΡΧΩΝΤΟΣ ΒΟΑΚ ΚΑΙ ΞΕΚΙΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΟΥ ΓΑΖΙΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΞΑΝΑΕΝΩΝΕΤΑΙ ΣΤΙΣ ΓΟΥΒΕΣ, ΕΝΩ ΘΑ ΣΥΝΔΕΕΤΑΙ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΘΕΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΗΣ ΕΝΔΟΧΩΡΑΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΠΑΓΝΗ.

ΤΑ ΩΦΕΛΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΚΑΜΨΗΣ ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΚΟΣΤΟΣ. ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΑΜΨΗ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΕΠΙΤΑΚΤΙΚΑ ΤΟΣΟ Η ΠΟΛΗ ΤΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΟΣΟ ΚΑΙ Ο ΝΕΟΣ ΒΟΑΚ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΥΡΥΘΜΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ.

ΑΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΗ ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΚΑΙ ΟΔΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ , ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΜΠΕΡΙΛΗΦΘΕΙ ΚΑΙ Η ΠΑΡΑΚΑΜΨΗ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΣΤΟ ΕΡΓΟ, ΟΠΩΣ ΣΥΝΕΒΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ. ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΑ ΑΝΑΦΕΡΩ ΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥΣ ΥΜΗΤΤΟΥ, ΑΙΓΑΛΕΩ, ΤΗΝ ΕΓΝΑΤΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΠΑΡΑΚΑΜΨΕΙΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, ΚΑΒΑΛΑΣ, ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ, ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ, ΚΟΖΑΝΗΣ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ, Ο ΠΑΘΕ ΜΕ ΠΑΡΑΚΑΜΨΕΙΣ ΛΑΡΙΣΣΑΣ, ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ, ΛΑΜΙΑΣ, Η ΟΛΥΜΠΙΑ ΟΔΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΑΜΨΗ ΤΗΣ ΚΟΡΙΝΘΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΤΡΑΣ. ΟΛΕΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΠΑΡΑΚΑΜΨΕΙΣ ΕΓΙΝΑΝ ΑΠΟ ΚΟΙΝΟΥ ΜΕ ΤΟ ΒΑΣΙΚΟ ΑΞΟΝΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΟΝΤΑΝ !

 

 

 

0
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 votes, average: 5,00 out of 5)
Loading...
πριν 3 έτη

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σχολίασε