Διαβούλευση: Διαδικασία κατάθεσης -καταγραφής απόψεων σχετικά με εκτέλεση οικοδομικών εργασιών εσωτερικού και εξωτερικού χώρου και τη χρήση εκσκαπτικών μηχανημάτων - κομπρεσέρ κατά τη θερινή περίοδο

  • 0Votes
  • 0Responses
Voting has ended.

Από: ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΟΣΕΙΔΩΝ Date: Παρ 17 Φεβ 2023 στις 6:51 μ.μ. Subject: Πρ: Πρ: Δήμο Αντιπάρου / Θέμα -Διαδικασία κατάθεσης -καταγραφής απόψεων σχετικά με εκτέλεση οικοδομικών εργασιών εσωτερικού και εξωτερικού χώρου και τη χρήση εκσκαπτικών μηχανημάτων – κομπρεσέρ κατά τη θερινή περίοδο

Rate this post

 

 

 

Πάρος/Αντίπαρος 5 Φεβρουαρίου 2023 

Προς τον κ. Δήμαρχο Α.Φαρούπο  τον κ.Πρόεδρο  Σ. Σκούρτη 

Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Αντιπάρου

Πανελλήνια Ομοσπονδία Τουριστικών Καταλυμάτων «ΚΥΚΛΟΣ» [email protected]

 Επιμελητήριο Κυκλάδων, Πρόεδρος Γ.Ρούσσος  [email protected]

 

Αξιότιμοι κ.κ. 

Καταρχάς σας ευχόμαστε καλό και αποδοτικό νέο έτος με υγεία. 

Θέμα:Διαδικασία κατάθεσης -καταγραφής απόψεων σχετικά με εκτέλεση οικοδομικών εργασιών εσωτερικού και εξωτερικού χώρου και τη χρήση εκσκαπτικών μηχανημάτων – κομπρεσέρ κατά τη θερινή περίοδο

Το ΔΣ του Συλλόγου και τα μέλη,εκφράζουμε την άποψη μας στο σοβαρό θέμα που τίθεται σε διαβούλευση από το Δήμο Αντιπάρου.

Είναι ανάγκη να  προβάλουμε τους προβληματισμούς των επαγγελματιών μελών μας.

Θεωρούμε ως καταλύματα φιλοξενίας αποτελούμε βασικό παράγοντα της τοπικής οικονομίας.Γι’αυτό το λόγο  πρέπει να προστατεύσουμε το τουριστικό μας προϊόν και το νησί μας για τα οποία αγωνιστήκαμε και προσπαθούμε όλοι για πολλά χρόνια να τον εντάξουμε στον ανταγωνιστικό τουριστικό χάρτη ως προορισμό με φυσικές ομορφιές και περιβάλλον για ήρεμες διακοπές. Επίπονες προσπάθειες να επανέλθουμε απο την κρίση της πανδημίας, να επιμηκύνουμε τη τουριστική περίοδο πέρα από τον Ιούλιο και Αύγουστο  με  ουσιαστικές προτάσεις εναλλακτικού φυσιολατρικού και γαμήλιου τουρισμού σε  φιλόξενα καταλύματα. Φυσικά και στο πλαίσιο της βιώσιμης τουριστικής ανάπτυξης επιβάλλεται να προστατέψουμε τα νησιά μας και να βάλουμε πολύ σωστά τα όρια για προστασίας της υγείας κατοίκων και επισκεπτών .

΄Ολοι οι επαγγελματίες συμφωνούμε  ότι είναι υπάρχει πρόβλημα με την οχληση ακόμη και των φορτηγών προμηθειών σε ώρες κοινής ησυχίας . Σοβαρότατο ζήτημα ,οι βαριές εργασίες εκσκαφών και σκυροδέτησης,χρήση βαρέων μηχανημάτων ,σοβάδες με χρήση πρέσας,κομπρεσέρ κλπ,που προκαλούν έντονη όχληση,όντως δημιουργούν επιζήμια προβλήματα στη λειτουργία των επιχειρήσεων και απογοήτευση των επισκεπτών από τους οποίους κρινόμαστε όσο κανένας άλλος.

Η πρόταση του Συλλόγου μας είναι, αναστολή τουλάχιστον από  Ιούνιο έως τέλος Σεπτεμβρίου με κατά το δυνατόν αποτελεσµατικότερη εφαρµογή του.

Ελπίζουμε  στη ψήφιση σχετικής απόφασης από το Δηµοτικό Συµβούλιο σας ώστε να υπάρξει µία δίκαιη αναστολή βαρέων οικοδοµικών εργασιών και να διαµορφωθεί ένα πλαίσιο, ώστε να µην ζηµιώνεται κανείς από τους εµπλεκόµενους κλάδους αφού όλοι μαζί αποτελούμε μια αλυσίδα αλληλεπίδρασης στην οικονομία του νησιού μας. 

Με εκτίμηση  για το ΔΣ του Συλλόγου

Ο    Πρόεδρος                                              Ο   Γραμματέας

 ΑΜΑΝΑΤΙΔΗΣ    ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ              ΑΣΤΕΡΙΟΥ   ΔΗΜΗΤΡΗΣ

 

0
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (4 votes, average: 4,00 out of 5)
Loading...
πριν 2 έτη

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σχολίασε