Ελεύθερη Συμμετοχή

 • 0Votes
 • 2Responses
Voting has ended.

ΠΡΟΤΑΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΚΛΕΙΣΤΟΥ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟΥ

Rate this post

ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΠΛΟΗΓΟΣ ΑΝΤΙΠΑΡΟΥ

Στην Αντίπαρο ο αθλητισμός τα τελευταία έτη ανθίζει. Αποτελεί μια κοινή διαπίστωση, βλέποντας τους ανθρώπους, μικρούς και μεγάλους, να προκαλούν πλέον συμφόρηση στις μοναδικές αθλητικές εγκαταστάσεις που υπάρχουν στο νησί, τα δύο ανοιχτά γήπεδα μπάσκετ που βρίσκονται εντός των σχολικών συγκροτημάτων. Δύο γήπεδα, βέβαια, που στην παρούσα χρονική στιγμή, δεν μπορούν να καλύψουν τις ανάγκες των κατοίκων του. Ένα επιπλέον σημαντικό στοιχειό που θα πρέπει να ληφθεί υπόψιν, είναι και οι ιδιάζουσες καιρικές συνθήκες που επικρατούν στα νησιά των Κυκλάδων, οι οποίες δυσχεραίνουν σε μέγιστο βαθμό όσους ανθρώπους θέλουν να ασχοληθούν με τον αθλητισμό, ιδιαίτερα τα μικρά παιδιά και τη νεολαία.

Κάνοντας μια προσπάθεια να αναφέρουμε κάποιους αριθμούς θα σας παραθέσουμε τα εξής: το σωματείο Πλοηγός Αντιπάρου απαριθμεί πλέον τριψήφιο αριθμό παιδιών στα τμήματά του (εκ των οποίων 80 στα τμήματα καλαθοσφαίρισης και cheerleading), στο τοπικό πρωτάθλημα καλαθοσφαίρισης Πάρου-Αντιπάρου παρουσιάστηκαν 4 ομάδες με 15μελείς και άνω συνθέσεις, η παρουσία της τοπικής ομάδας βόλεϊ «Αίολος», καθώς επίσης σχολικά τμήματα γυμναστικής, μουσικοχορευτικές δραστηριότητες και διάφορες άλλες πρωτοβουλίες θεωρούμε ότι αντικατοπτρίζουν άνω του 30% του πληθυσμού του νησιού. Όλα τα ανωτέρω καθιστούν πλέον επιτακτική την ανάγκη δημιουργίας και ύπαρξης ενός κλειστού γυμναστηρίου στο νησί μας και γι΄αυτόν τον λόγο σάς καταθέτουμε και την παρούσα πρόταση.

Θέλοντας να ενισχύσουμε την επιχειρηματολογία μας, για την αναγκαιότητα ενός τέτοιου έργου, θα σας αναφέρουμε επίσης ότι ο Πλοηγός Αντιπάρου, για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά συμμετέχει στο πρωτάθλημα καλαθοσφαίρισης της Ε.Σ.Κ. Κυκλάδων και λόγω έλλειψης γηπέδου στην Αντίπαρο που να τηρεί τις επίσημες προδιαγραφές, δηλώνει και αγωνίζεται στην Πάρο (γήπεδο Παροικίας πέρυσι, κλειστό Μάρπησας φέτος). Όπως γίνεται αντιληπτό, μια τέτοια κατάσταση αποτελεί τροχοπέδη για οποιαδήποτε ανάλογη πρωτοβουλία και στερεί από τους κατοίκους του νησιού τη δυνατότητα του οργανωμένου αθλητισμού σε ομαδικά αθλήματα.

Τέλος, ένα κλειστό γυμναστήριο θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί ως συνεδριακός, συναυλιακός και ένας πολυχώρος για διάφορες εκδηλώσεις και δραστηριότητες.

Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων, ευχόμενοι η πρόταση μας να λάβει θετικής ανταπόκρισης

Με εκτίμηση και στη διάθεση σας,

Το Δ.Σ. του Πλοηγού Αντιπάρου

2
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (53 votes, average: 4,49 out of 5)
Loading...
πριν 7 έτη

Σχόλια

 1. Μόνιμος σύνδεσμος στο σχόλιο
  Πανωρίου Κατερινα

  Πολύ καλή ιδέα. Συγχαρητήρια.

  11 Οκτωβρίου 2017 στις 23:30

 2. Μόνιμος σύνδεσμος στο σχόλιο
  Θεοδόσης Ρούσσος

  Υπάρχει όριο στις 6 ψήφους από το σύστημα;

  11 Οκτωβρίου 2017 στις 11:46

Σχολίασε