Ελεύθερη Συμμετοχή

  • 0Votes
  • 1Response
Voting has ended.

«ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΣΤΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ‘’ΓΑΛΑΝΤΑΡΙΕΣ’»

Rate this post

ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΠΛΟΗΓΟΣ ΑΝΤΙΠΑΡΟΥ

Ο Πλοηγός Αντιπάρου είναι ένα αθλητικό σωματείο, μέλος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης, ιδρυτικό μέλος της Ομοσπονδίας Cheerleading και μέλος της Ελληνικής Σκακιστικής Ομοσπονδίας. Απαριθμεί, πλέον, τριψήφιο αριθμό παιδιών στα τμήματά του, αποδίδοντας αυτήν την ανταπόκριση στην ανάγκη του κόσμου και ιδιαίτερα της νεολαίας για άθληση.

Αφουγκραζόμενοι, όμως, την επιθυμία πολλών παιδιών αλλά και ενηλίκων να ασχοληθούν με αθλήματα πέραν του φάσματος των αθλημάτων τα οποία δραστηριοποιείται στην παρούσα φάση το σωματείο μας, και ειδικότερα με ατομικά αθλήματα του κλασικού αθλητισμού και βλέποντας στην περιοχή ‘’Γαλανταριες’’να υπάρχουν εγκαταλειμμένες αθλητικές εγκαταστάσεις οι οποίες θα μπορούσαν να αξιοποιηθούν, σας προτείνουμε το εξής: «Την ανακατασκευή των αθλητικών εγκαταστάσεων στην περιοχή ‘’Γαλανταριες’’, προκρίνοντας τη δημιουργία τάπητα ποδοσφαίρου μαζί με τερέν στίβου στον χώρο που αυτήν τη στιγμή βρίσκεται εγκαταλειμμένο το γήπεδο ποδοσφαίρου, το οποίο  αποτελείται από χώμα και χαλίκι, κάτι το οποίο το κάνει μη χρηστικό και ακατάλληλο προς χρήση στην παρούσα φάση. Το τερέν στίβου να αποτελείται από 4 διαδρόμους με τάπητα ποδοσφαίρου στο μέσο (διαστάσεων 8Χ8 περίπου), ο οποίος με την αφαίρεση των τερμάτων, θα μετατρέπεται σε ελεύθερο χώρο για μετατροπή στίβου αθλημάτων του κλασικού αθλητισμού».

Με τη δημιουργία μιας τέτοιας εγκατάστασης θα μπορούσε να δημιουργηθεί μια κοιτίδα αθλητισμού και ζωής στην Αντίπαρο, δίνοντας την ευκαιρία στους κατοίκους της να ασχοληθούν με αθλήματα όπως είναι το άλμα εις μήκος, το άλμα εις ύψος, το ακόντιο, η σφύρα, σφαίρα, όλα τα δρομικά αθλήματα, κ.λπ. Επίσης, δεσμευόμαστε σαν σωματείο, με την ολοκλήρωση των εγκαταστάσεων, να προβούμε σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες ώστε άμεσα να γίνουμε μέλος της Ομοσπονδίας του ΣΕΓΑΣ, ξεκινώντας τη λειτουργία ανάλογων τμημάτων, βοηθώντας παράλληλα στην αγορά του απαραίτητου αθλητικού εξοπλισμού.

Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων, ευχόμενοι η πρότασή μας να λάβει θετικής ανταπόκρισης.

Με εκτίμηση και στη διάθεση σας,

Το Δ.Σ. του Πλοηγού Αντιπάρου

1
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (45 votes, average: 4,42 out of 5)
Loading...
πριν 7 έτη

Ένα σχόλιο

  1. Μόνιμος σύνδεσμος στο σχόλιο
    Πανωρίου Κατερινα

    Μπράβο! Εντυπωσιασμένη!

    11 Οκτωβρίου 2017 στις 23:37

Σχολίασε