Διαβούλευση: Διαδικασία κατάθεσης -καταγραφής απόψεων σχετικά με εκτέλεση οικοδομικών εργασιών εσωτερικού και εξωτερικού χώρου και τη χρήση εκσκαπτικών μηχανημάτων - κομπρεσέρ κατά τη θερινή περίοδο

  • 0Votes
  • 0Responses
Voting has ended.

Άρση οικοδομικών εργασιών εκτός και εντός οικισμού

Rate this post

Θεωρώ πως η αναστολή οικοδομικών εργασιών εντός οικισμού από το Πάσχα και μετά είναι ορθή διότι το νησί θα πρέπει να είναι προετοιμασμένο για την σεζόν του καλοκαιριού ώστε σιγά σιγά να μεγαλώσει η σεζόν και όχι να έρχονται τουρίστες τέλη Μαΐου – αρχές Ιουνίου και να αντικρίζουν εκτός από το απέραντο πάρκινγκ του περιπτέρου από τα φορτηγά διανομής και υλικά οικοδόμων στον πεζόδρομο.

Τωρα όσον αφορά εκτός οικισμού τις τουριστικές επιχειρήσεις θα πρέπει να γίνει άρση των εργασιών τους 3-4 μήνες του καλοκαιριού . Αλλά από  την  άλλη επειδή υπάρχουν και πολλοί που ασχολούνται με την οικοδομή και η άρση της οικοδομής θα του πλήξει οικονομικά τους 3-4 μήνες  θα πρέπει οποίος ιδιοκτήτης οικοδομής θέλει να συνεχίσει τις εργασίες και εφόσον πλήττει τουριστικές επιχειρήσεις θα πρέπει να αποζημιώνουν τις εκάστοτε επιχειρήσεις . Δεν πιστεύω ότι το πρόβλημα το δημιουργούν οι οικοδόμοι αλλά οι ιδιοκτήτες .

Και σε κάποιο άλλο θέμα θα πρέπει να συζητηθεί και για ότι κλείνουν αρχές Σεπτεμβρίου αρκετά μαγαζιά της πλατείας  .

Ευχαριστώ

0
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (2 votes, average: 5,00 out of 5)
Loading...
πριν 2 έτη

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σχολίασε