Διαβούλευση: Ελεγχόμενη στάθμευση κατοίκων στην περιοχή πέριξ του σταθμού μετρό "Άγιος Δημήτριος - Αλέξανδρος Παναγούλης" και στη περιοχή του σταθμού μετρό "Ηλιούπολη - Γρηγόρης Λαμπράκης"

  • 0Votes
  • 1Response
Voting has ended.

Μόνιμα παρκαρισμένα αυτοκίνητα

Rate this post

Μετά την διαμόρφωση πέριξ του Μετρό Αγίου Δημητρίου οι θέσεις πάρκινγκ έχουν μειωθεί δραματικά.  Όλοι εμείς που χρησιμοποιούμε τα αυτοκίνητα μας για να πάμε στις δουλειές μας ταλαιπωρουμαστε χειρότερα από πριν. Ακόμα και με την πρόβλεψη για θέσεις κατοίκων το πρόβλημα δεν λύνεται μιας και σε κάποια στενά τα αυτοκίνητα είναι πολλά περισσότερα από τις διαθέσιμες θέσεις.  Ακόμα χειρότερα το πρόβλημα εντείνεται από αυτοκίνητα που βρίσκονται μόνιμα παρκαρισμένα και κουκούλωμενα  από τους κατοίκους της περιοχής.

Έχει γίνει κάποια πρόβλεψη γι αυτό.  Στο δικό μας στενό έχουν δημιουργηθεί 11 θέσεις και τα αυτοκίνητα είναι πάνω από 15. Σε αυτά τα 15 και 3 τα οποία δεν μετακινουνται πολλές φορές και για 2-3 εβδομαδες . Πως πρόκειται να λυθεί αυτό το πρόβλημα για όλους τους υπόλοιπους που φεύγουμε το πρωί για δουλειά και το απόγευμα ψάχνουμε γύρω γύρω να βρούμε να παρκάρουμε.  Ποια η πρόβλεψη σας;

 

1
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (5 votes, average: 3,20 out of 5)
Loading...
πριν 3 έτη

Ένα σχόλιο

  1. Μόνιμος σύνδεσμος στο σχόλιο
    ΙΩΑΝΝΑ ΚΥΡΙΚΟΥ

    Η ανάπλαση των οδών κοντά στο Μετρό του Αγίου Δημητρίου αναβάθμισε αισθητικά την περιοχή αλλά σε εμάς τους μόνιμους και πολύ παλιούς κατοίκους της περιοχής προκάλεσε τεράστιο πρόβλημα στο παρκάρισμα. Πιστεύω ότι θα έπρεπε παράλληλα με την μειωση κάτω από το μισό των θέσεων παρκαρίσματος να δωθούν απλοκλειστικά για τους μόνιμους κατοίκους οι υπάρχουσες και παράλληλα να δημιουργηθεί δημοτικός χώρος στάθμευσης για τα υπόλοιπα αυτοκίνητα στην συγκεκριμενη περιοχη. ‘Εχω κατά επανάληψη στείλει επιστολή στην Δήμαρχο σχετικά με το τεράστιο αυτό πρόβλημα και θεωρώ ότι ένα ολοκληρωμένο σχέδιο ανάπλασης μιας περιοχής πρέπει πάντα να δίνει λύσεις στα προβλήματα των κατοίκων και όχι να τα διογκώνει!

    21 Μαΐου 2021 στις 13:21

Σχολίασε