Διαβούλευση: Ανάπλαση οδού Μακρυγιάννη

  • 0Votes
  • 0Responses
Voting has ended.

Πολίτης

Rate this post

Η ιδέα την ανάπλασης της οδού Μακρυγιάννη είναι ένα μια από τις πολλές παρεμβάσεις που χρειάζεται η περιοχή μας και με μεγάλη χαρά θέλω να προσθέσω μερικά σχόλια.

Φυσικά οι τελικές μελέτες για την διαμόρφωση θα γίνουν από επαγγελματίες αλλά θα ήθελα να απιστήσω την προσοχή σε ένα σημείο του δρόμου που είναι από μόνο του επικίνδυνο αλλά με την παρέμβαση τρίτων γίνετε κυριολεκτικά παγίδα!

Στη διασταύρωση Αγίου Κων/νου και Ελένης με Μακρυγιάννη στο δεξιό μέρος όπως κατευθυνόμαστε καθοδικά προς την Αγίου Δημητρίου, υπάρχει επιχείρηση που παρκάρει μόνιμα μεγάλα φορτηγά πάνω την γωνία αποκλείοντας τη ορατότητα προς δεξιά δε πεζούς και οχήματα. Έχω γίνει μάρτυρας σε περιστατικό με γυναίκα με καροτσάκι αλλά και με ηλικιωμένο που παραλίγο να γίνουν θύματα παράσυρσης. Φυσικά ο ιδιοκτήτης δεν ενδιαφέρεται χρόνια τώρα έχοντας την ανοχή της τροχαίας αλλά και του τοπικού αστυνομικού τμήματος αφού δεν έχει γίνει τίποτα παρά τις οχλήσεις κατοίκων και περαστικών!

Η απόσταση που θα πρέπει να έχει το φαρδύ πεζοδρόμιο από τη διαστάυρωση και προς τα δεξιά  (στο σημείο αυτό τουλάχιστον είναι επιβεβλημένο) για την αποφυγή στάθμευσης οχημάτων κοντά στη γωνία θα πρέπει να είναι μεγαλήτερη.

0
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 votes, average: 1,00 out of 5)
Loading...
πριν 2 έτη

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σχολίασε