< Όλες οι δράσεις
Δράση

Με τη συνδιοργάνωση της Περιφέρειας Κρήτης – Περιφερειακή Ενότητα Χανίων το Συνέδριο Νεανικής Επιχειρηματικότητας στα Χανιά

beenhere ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΗΝ ΔΡΑΣΗ!

Το Σάββατο 16 Μαρτίου 2019 και ώρα 3.00 μ.μ., στο Πνευματικό Κέντρο Χανίων, ανοίγει τις πύλες του το Συνέδριο Νεανικής Επιχειρηματικότητας. 

Φέτος, η θεματική του Συνεδρίου είναι “Καινοτομία και Επιχειρηματικότητα στην Κρήτη, την Ευρώπη και τον κόσμο”. Κοινό και ομιλητές θα εμπνευστούν, θα δικτυωθούν, θα μοιραστούν εμπειρίες και θα δημιουργήσουν προτάσεις για την ανάπτυξη του επιχειρηματικού startup οικοσυστήματος στην Κρήτη.

Το Startup Europe Week διοργανώνεται και στους τέσσερις νομούς της Κρήτης από τον τοπικό πρεσβευτή Σύλλογο Νεανικής Επιχειρηματικότητας (Youth Entrepreneurship Club) ως μια πρωτοβουλία των Startup Europe / European Committee.

Διακεκριμένοι επιχειρηματίες θα δώσουν το παρόν και θα τιμήσουν την διοργάνωση όπου οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να ακούσουν και να γνωρίσουν από κοντά. Στη συνέχεια θα ακολουθήσει ανοιχτή συζήτηση με θέμα “Developing the cretan ecosystem”, που θα συντονίσει ο Διευθυντής Παραγωγής του RISE TV, Ιάκωβος Πανουργιάς. Το κοινό θα μπορεί να συμμετέχει ενεργά θέτοντας τις δικές του ερωτήσεις μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας conferience.

Με το πέρας του πάνελ θα πραγματοποιηθούν 2 παράλληλες εκδηλώσεις:

Για Startup εταιρείες: Pitch event και

κλειστό workshop, στο οποίο οι εκπρόσωποι των startups θα μπορέσουν:

  • Να ανταλλάξουν γνώσεις και να αναζητήσουν λύσεις σε προβλήματα που αντιμετωπίζουν,
  • Να λάβουν feedback από ειδικούς (angel investors) με τους οποίους θα συνομιλήσουν
  • Να έρθουν σε επαφή με άλλες εταιρείες με στόχο τη συνεργασία (Β2Β).

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *