< Όλες οι δράσεις
Δράση

Με τη συνδιοργάνωση της Περιφέρειας Κρήτης παράλληλες πολιτιστικές εκδηλώσεις για παιδιά, στο πλαίσιο του «TEDXChania 2019», την Παρασκευή 22 Νοεμβρίου 2019, στο Πνευματικό Κέντρο Χανίων

beenhere ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΗΝ ΔΡΑΣΗ!

Με αφορμή τη συμπλήρωση των πέντε χρόνων της δράσης TEDxChania και με τη συνδιοργάνωση  της Περιφέρειας Κρήτης, διοργανώνεται την Παρασκευή 22 Νοεμβρίου 2019, στο Πνευματικό Κέντρο Χανίων, ένα πρόγραμμα πολιτιστικών εκδηλώσεων, για παιδιά, με ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΙΣΟΔΟ. Μέσω των ομιλιών και των βιωματικών εργαστηρίων που θα φιλοξενηθούν την Παρασκευή, στόχος είναι η ανάπτυξη και η καλλιέργεια μιας πολυεπίπεδης γνώσης, αλλά και αυτογνωσίας και η μετάδοση μηνυμάτων, με τρόπο κατάλληλα προσαρμοσμένο στις νεαρές ηλικίες.

Για 5η  συνεχή χρονιά, η κεντρική διοργάνωση TEDxChania 2019 πραγματοποιείται το Σάββατο 23 Νοεμβρίου 2019, στις εγκαταστάσεις του Πνευματικού Κέντρου Χανίων.  Πρόκειται για μία διοργάνωση αφιερωμένη στη διάδοση των ιδεών εκείνων που αξίζουν να διαδοθούν (Ideas Worth Spreading). Το φετινό θέμα είναι το «Noema» (Νόημα), που θα αναζητήσουν οι θεατές μαζί με τους δεκαπέντε (15) ομιλητές – όλοι καταξιωμένοι στους χώρους της διανόησης και της δράσης – ο καθένας εκ των οποίων θα το προσεγγίσει υπό το δικό του πρίσμα, με βάση τις δραστηριότητές του και τα βιώματά του. Στόχος μας είναι αυτές οι ομιλίες να αποτελέσουν πνευματική τροφή για τους συμμετέχοντες, να οδηγήσουν σ’ έναν παραγωγικό προβληματισμό, να κινητοποιήσουν και να ευαισθητοποιήσουν τους συμπολίτες μας, όσο αφορά στα ποικίλα κοινωνικά ζητήματα.

 Με κέντρο πάντα τον Άνθρωπο, οι δράσεις του TEDx, αφορούν στην μετάδοση μηνυμάτων προς τους πολίτες κάθε ηλικίας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *