< Όλες οι δράσεις
Δράση

Με τη στήριξη της Περιφέρειας Κρήτης, «Η τέχνη του ρυθμού στην εκπαίδευση», σε Χανιά, Ρέθυμνο και Ηράκλειο

beenhere ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΗΝ ΔΡΑΣΗ!

Ένα Βιωματικό σεμινάριο γνωριμίας με τον ρυθμό, με την στήριξη της Περιφέρειας Κρήτης που ξεκίνησε από την Κρήτη κι έγινε πρόγραμμα για σχολεία στη Σουηδία.

«Η τέχνη του ρυθμού στην εκπαίδευση», ξεκινά σήμερα Δευτέρα 21 Οκτωβρίου 2019, στο Πνευματικό Κέντρο Χανίων, αύριο Τρίτη 22 Οκτωβρίου 2019, στο Φοιτητικό Πολιτιστικό Κέντρο «Ξενία» στο Ρέθυμνο και την Τετάρτη 23 Οκτωβρίου 2019,  στο 20ο και 56ο Δημοτικό σχολείο Ηρακλείου.

Το πρόγραμμα υλοποιείται για τρίτη συνεχόμενη χρονιά με τη στήριξη της Περιφέρειας Κρήτης.

Είναι ένα καινοτόμο, ερευνητικό εκπαιδευτικό πρόγραμμα από τον τομέα Θεατρολογίας – Μουσικολογίας της Φιλοσοφικής Σχολής σε συνεργασία με το εργαστήρι Ψυχολογίας και Ειδικής Αγωγής Παιδαγωγικού Τμήματος του Πανεπιστημίου Κρήτης.

Η ιδέα, ο σχεδιασμός και η επιμέλεια του προγράμματος ανήκει στον μουσικό Γιάννη Παπατζανή. Επιστημονικός υπεύθυνος του προγράμματος είναι ο Επίκουρος καθηγητής του τμήματος Φιλολογίας Εμμανουήλ Σειραγάκης. Συνεργάτης σε θέματα παιδαγωγικής ευθύνης είναι ο καθηγητής Ψυχολογίας Ηλίας Κουρκούτας.

Υπεύθυνη συντονισμού – διδασκαλίας είναι η μουσικός Ανθή Φουρκή σε συνεργασία με τους παρακάτω μουσικούς εισηγητές: Χάρης Μπάκας, Κατερίνα Λακιωτάκη και Θεοδώρα Μαργαρίτη. Πλειάδα διακεκριμένων καλλιτεχνών θα εμπλουτίσουν εποικοδομητικά τους ποικίλους εκπαιδευτικούς άξονες ως επισκέπτες εισηγητές.

https://www.icloud.com/sharedalbum/#B0e5sWRpHDsg2J

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *