< Όλες οι δράσεις
Δράση

«Μετράω ως το δέκα»: Παρουσίαση της νέας Ποιητικής Συλλογής της Ελένης Μαρινάκη, στις 13/5/2019, στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Χανίων

beenhere ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΗΝ ΔΡΑΣΗ!

Ο Δήμος Χανίων, η Δημοτική Βιβλιοθήκη Χανίων, ο Σύνδεσμος Φιλολόγων Νομού Χανίων, το βιβλιοπωλείο «Πετράκη» και οι εκδόσεις «Μελάνι» διοργανώνουν την παρουσίαση της νέας ποιητικής συλλογής της Ελένης Μαρινάκη, «Μετράω ως το δέκα«, τη Δευτέρα 13 Μαΐου 2019 και ώρα 21.00, στο χώρο της Δημοτικής Βιβλιοθήκης. (Υψηλαντών 30).

Για το βιβλίο θα μιλήσει ο Γιάννης Δημητρακάκης, Επίκουρος καθηγητής Νεοελληνικής Φιλολογίας Πανεπιστημίου Κρήτης.

Ποιήματα θα διαβάσει η ποιήτρια και ο Γιώργος Καρτάκης, συγγραφέας-μεταφραστής.

 

Λίγα λόγια για την Ελένη Μαρινάκη

Η Ελένη Μαρινάκη γεννήθηκε και ζει στα Χανιά. Σπούδασε γραφιστική και ζωγραφική στην Αθήνα, όπου και εργάστηκε αρκετά χρόνια. Είναι μέλος της Εταιρείας Συγγραφέων, του Κύκλου Ποιητών και του Επιμελητηρίου Εικαστικών Τεχνών Ελλάδος. Έχει εκδώσει επτά Ποιητικές Συλλογές. Ποιήματά της περιλαμβάνονται σε ανθολογίες, ενώ πολλά έχουν δημοσιευθεί σε έντυπα και ηλεκτρονικά λογοτεχνικά περιοδικά. Το 2006, η Εταιρεία Θεάτρου «Μνήμη» ανέβασε στο θέατρο Κυδωνία, στα Χανιά, δραματοποιημένα ποιήματά της με τίτλο Τις νύχτες που κατεβαίνω στα όνειρα, σε σκηνοθεσία Μιχάλη Βιρβιδάκη.  

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *