< Όλες οι δράσεις
Δράση

Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΡΗΤΗΣ – ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΧΑΝΙΩΝ ΣΥΝΔΙΟΡΓΑΝΩΤΡΙΑ ΤΗΣ ΜΟΥΣΙΚΟΧΟΡΕΥΤΙΚΗΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗΣ ΣΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΤΑΦΡΟΥ

beenhere ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΗΝ ΔΡΑΣΗ!

Για άλλη μια χρονιά, ο Μουσικοχορευτικός Όμιλος «ΑΡΟΔΑΜΟΣ» διοργανώνει τις Συναντήσεις των Παραδοσιακών Συγκροτημάτων και των Παιδιών και Εφήβων με την Παράδοση.

Φέτος, θα πραγματοποιηθεί η 10η Συνάντηση Παραδοσιακών Συγκροτημάτων και η 4η Συνάντηση Παιδιών και Εφήβων με την Παράδοση, την Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου

2020, ώρα 20.00, στο Θέατρο της Ανατολικής Τάφρου.

Προσκεκλημένοι, η Αδελφότητα Μικρασιατών Ν. Χανίων «Άγιος Πολύκαρπος» και ο Πολιτιστικός Σύλλογος Κατωχωρίου «Άγιος Γεώργιος».

Συμμετέχουν οι Μουσικοί, Λύρα: Μανώλης Παπουδάκης, Λαούτο: Γρηγόρης Ατσαλάκης, Νίκος Σταματάκης, Κρουστά: Αποστόλης Μπαλωμενάκης.

Παρουσιάζει η Αικατερίνη Βάκκα

Συνδιοργανωτές: Περιφέρεια Κρήτης – Περιφερειακή Ενότητα Χανίων & Δήμος Χανίων.

 

Είσοδος Ελεύθερη. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας

 

Λόγω της πανδημίας του covid-19, θα τηρηθούν οι αποστάσεις ασφαλείας και θα υπάρξουν τα απαραίτητα μέτρα και οι αυστηρές προδιαγραφές, στην είσοδο, στην έξοδο αλλά και στις θέσεις των θεατών, έτσι ώστε να διασφαλιστεί η υγεία των θεατών, των καλλιτεχνών και όλων των εργαζομένων στο θέατρο.

Η χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική για τους θεατές σε όλους τους χώρους διεξαγωγής των παραστάσεων, κλειστούς και ανοικτούς, καθ’ όλη τη διάρκεια της παράστασης.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *