< Όλες οι δράσεις
Δράση

Η Περιφέρεια Κρήτης – Π.Ε. Ρεθύμνης συνδιοργανώτρια της εκδήλωσης του Πανελληνίου Ομίλου Φίλων του Ποιητή Μανόλη Αναγνωστάκη. Σάββατο 1 Αυγούστου 2020, ώρα 8 μ.μ., Ρούστικα Ρεθύμνου

beenhere ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΗΝ ΔΡΑΣΗ!

Ο Πανελλήνιος Όμιλος Φίλων του Ποιητή Μανόλη Αναγνωστάκη και το Πνευματικό – Πολιτιστικό Κέντρο και Βιβλιοθήκη Ρουστίκων «Ανέστης και Μανόλης Αναγνωστάκης» σε συνεργασία με την Κ.Ε.ΔΗ.Ρ., τον Δήμο Ρεθύμνης, την Περιφέρεια Κρήτης – Περιφερειακή Ενότητα Ρεθύμνης και τον Πολιτιστικό Σύλλογο Ρουστίκων διοργανώνουν, το Σάββατο 1 Αυγούστου 2020 και ώρα 8.00 μ.μ., εκδήλωση στα Ρούστικα, στο πλαίσιο εορτασμού για τα 10 χρόνια από την έναρξη της λειτουργίας τους.

Στην εκδήλωση θα μιλήσει η Θάλεια Ιερωνυμάκη, Δρ. Νεοελληνικής Φιλολογίας, μέλος Ε.ΔΙ.Π. Πανειστημίου Πατρών, για τη «Χιουμοριστική πλευρά του Μανόλη Αναγνωστάκη» και οι  Γιάννης Δημητρακάκης, επίκουρος καθηγητής Νεοελληνικής Φιλολογίας Πανεπιστημίου Κρήτης και Ρινέττα Βογιατζή, DEA Νεοελληνικής Φιλολογίας, μέλη του Δ.Σ. του Ομίλου, για το ιστορικό δημιουργίας και τη δράση των δύο φορέων.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, θα απονεμηθούν τιμητικά ενθύμια για τη συμβολή τους στη δημιουργία και λειτουργία του Κέντρου «Ανέστης και Μανόλης Αναγωνστάκης» και του Ομίλου κατά σειρά στα παρακάτω πρόσωπα: Άγγελο Καριανάκη, Ανδρέα Φραγκιαδάκη, Εύα Περπυράκη, Νάσο Βαγενά, Άντεια Φραντζή, Αλέξη Πολίτη, Γιώργο Σταυρουλάκη, Ευγένιο Φραγκιαδάκη, Γιάννη Γαρεδάκη – Παρασκευά Περάκη, Στέλιο Αναγνωστάκη.

Ο ηθοποιός και σκηνοθέτης Κωστής Καπελώνης θα αναγνώσει ποιήματα του Μανόλη Αναγνωστάκη και ο βιολονίστας Έντμοντ Αλέξι θα αποδώσει μουσικά μελοποιημένα ποιήματά του.

Την εκδήλωση θα συντονίσει η Άννα Μακράκη – Καρέλα, δημοσιογράφος, μέλος του Δ.Σ. του Ομίλου.

Η συμμετοχή του κοινού είναι ελεύθερη. Λόγω περιορισμού στον αριθμό των θέσεων που επιβάλλει η τήρηση των αποστάσεων ασφαλείας, σύμφωνα με τα υγειονομικά πρωτόκολλα του Υπουργείου Πολιτισμού, θα υπάρχει σειρά προτεραιότητας. Γι’ αυτό παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι να δηλώσουν την πρόθεση συμμετοχής τους στην εκδήλωση, είτε τηλεφωνικά (6974846245) είτε με αποστολή ηλεκτρονικού μηνύματος ([email protected]).

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *