< Όλες οι δράσεις
Δράση

«Η Αραβοκρατία στην Κρήτη» Διεθνής Επιστημονική Συνάντηση, Παρασκευή 29/3 – Κυριακή 31/3 2019,Ορθόδοξος Ακαδημία Κρήτης

beenhere ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΗΝ ΔΡΑΣΗ!

Με τη στήριξη της Περιφέρειας Κρήτης & της Π.Ε. Χανίων πραγματοποιείται η Διεθνής Επιστημονική Συνάντηση » Η Αραβοκρατία στην Κρήτη» από την Παρασκευή 29 Μαρτίου έως και την Κυριακή 31 Μαρτίου 2019, στην Ορθόδοξο Ακαδημία Κρήτης, στο Κολυμπάρι.

Η Επιστημονική Συνάντηση συνδιοργανώνεται από την Ιστορική, Λαογραφική και Αρχαιολογική Εταιρεία Κρήτης, το Ινστιτούτο Ελληνοανατολικών και Αφρικανικών Σπουδών, το Κέντρο Κρητικής Λογοτεχνίας και την Ορθόδοξο Ακαδημία Κρήτης, υποστηρίζεται από την Περιφέρεια Κρήτης και τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Πολιτισμού.

Στη Διεθνή Επιστημονική Συνάντηση για την Αραβοκρατία στην Κρήτη ( 825/6 – 961 ) [ Μετακινήσεις και μετοικεσίες λαών στην Ανατολική Μεσόγειο, την Ερυθρά Θάλασσα και τον Ινδικό Ωκεανό από την αρχαιότητα έως τη σύγχρονη εποχή ],  θα λάβουν μέρος και θα φωτίσουν με τις ανακοινώσεις τους μία όχι πολύ γνωστή περίοδο της Ιστορίας, ιστορικοί, αρχαιολόγοι και άλλοι επιστήμονες από την Ευρώπη, την Ασία και την Αφρική.

Οι εργασίες της Επιστημονικής Συνάντησης θα ξεκινήσουν την Παρασκευή 29 Μαρτίου, στις 18.00 μ.μ.,  θα συνεχιστούν το Σάββατο 30 Μαρτίου, 9.20 – 13.30 και 17.00 – 20.00 και θα ολοκληρωθούν την Κυριακή με μια απογευματινή Συνεδρία, 18.00 – 21.00.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *