< Όλα τα θέματα

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΤΟ GYMPARK ΕΠΙ ΤΗΣ ΟΔΟΥ ΚΛΕΑΡΧΟΥ ΚΑΙ ΑΝΤΙΟΠΗΣ ΠΑΡΚΟΥ ΚΑΛΛΙΣΘΕΝΙΚΗΣ

Όπως έχει αρχίσει και γίνεται σε όλους τους Δήμους της Αττικής, προστίθενται πάρκα καλλισθενικής που αποτελούν πόλους έλξης αθλητών και κοινωνικοποίησης.

Μεταφέρω ένα αίτημα πολλών κατοίκων της περιοχής, το οποίο συνίσταται στην τοποθέτηση (έχει ελάχιστο κόστος) πάρκου καλλισθενικής επί του GYMPARK που βρίσκεται επί των οδών Κλεάρχου και Αντιόπης ή ακόμα και απέναντι που ήταν κάποτε παιδική χαρά!!!

Όπως παρατηρείται καθημερινά επί της οδού Κλεάρχου και της οδού Αρχιμήδους που είναι πεζόδρομος, αθλούνται πάρα πολλοί κάτοικοι της περιοχής καθημερινά και δη από την έναρξη της πανδημίας Covid-19, που η άθληση έχει μπει για τα καλά στην καθημερινότητα του πολίτη για την ενίσχυση του ανοσοποιητικού του.
Πλην όμως παρότι έχει τοποθετηθεί επί της οδού Αντιόπης το GYMPARK, αυτό είναι άδειο, διότι τα τοποθετημένα όργανα δεν ανταποκρίνονται στις προσδοκίες ενός ατόμου που αθλείται συχνά (και ειδικότερα της νεολαίας).
Για το λόγο αυτό, όπως έχει αρχίσει και γίνεται σε όλους τους Δήμους της Αττικής, κάτι το οποίο μπορείτε ευχερώς να διαπιστώσετε, έτσι και στο Δήμο Αγίου Δημητρίου θα ήταν ευχερής η τοποθέτηση ενός πάρκου καλλισθενικής, το οποίο δεν καταλαμβάνει πολύ χώρο (παραθέτω συνημμένη φωτογραφία).

Η τοποθέτηση του θα αποτελέσει τεράστιο κίνητρο για τη νεολαία, όπως έχει γίνει και στους λοιπούς Δήμους και πόλος έλξης για πραγματικούς αθλητές και χώρος κοινωνικοποίησης της νεολαίας.

Φυσικά το ήδη υπάρχον GYMPARK μπορεί να παραμείνει ως έχει και απλά να μετατοπιστούν 2-3 όργανα και να τοποθετηθούν τα μονόζυγα της καλλισθενικής!!

Εγώ προσφέρομαι να βοηθήσω και οικονομικά για την υλοποίηση του έργου. Ονομάζομαι Δημήτριος Σπανός και το κινητό μου είναι 6974802386.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *