< Όλα τα θέματα

ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΠΑΙΔΙΚΗΣ ΧΑΡΑΣ ΣΤΟ ΚΟΙΝΟ

η παιδική χαρά στη συμβολή των οδών Ήρας και Λιδορικίου έχει ολοκληρωθεί εδώ και καιρό, αλλά δυστυχώς δε χρησιμοποιείται ακόμη!
Πλέον δε γίνεται καμία οικοδομική εργασία εδώ και πολλές εβδομάδες, ωστόσο η παιδική χαρά εξακολουθεί να είναι κλειδωμένη και δεν παραδίδεται στο κοινό, ενώ και η πλησιέστερη παιδική χαρά επι της οδού Μενελάου είναι πλήρως ξηλωμένη και ανακαινίζεται με αποτέλεσμα να μην έχουν τα παιδιά της περιοχής καμία διέξοδο για παιχνίδι.
Επιπλέον στο απέναντι από την παιδική χαρά τριγωνικό παρκάκι που πρόσφατα τοποθετήθηκε τραπέζι πινγκπονγκ, δεν υπάρχει καμία πινακίδα οτι «απαγορεύονται τα ζώα», με αποτέλεσμα όλοι να φέρνουν τα σκυλιά τους εκει (όπως έκαναν τόσο καιρό που δεν είχε ανακαινιστεί ο χώρος).
Καλό θα είναι να υπάρχει διέλευση της δημοτικής αστυνομίας που και που, από τους χώρους αυτούς, ώστε να γίνονται και οι σωστές παρατηρήσεις σε όσους δε σέβονται τα αυτονόητα για τους χώρους ζώων και παιδιών, πηδάνε τα κάγκελα της κλειδωμένης παιδικής χαράς για να συγκεντρώνονται παρανόμως κοκ.
Ευχαριστώ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *