< Όλα τα θέματα

Ο δρόμος της Πόντου και τα πεζοδρόμια

Ο δρόμος της Πόντου φτιάχτηκε πριν πολλά χρόνια, τώρα δυστυχώς σε πάρα πολλά σημεία οι κυβόλιθοι ή και τα μπαλώματα από μπετό έχουν χαλάσει.
Επίσης στο πεζοδρόμιο που είναι μεταξύ Αιγίνης και Ήρας έχει πολύ μεγάλο παρτέρι ( που χρόνια είναι άδειο) και δέντρα σε πλαίσιο με αποτέλεσμα να μην χωράει κάποιο καρότσι με μωρό ή κάποιος ηλικιωμένος με πι. Όταν φτιάχνονταν τα πεζοδρόμια στην Πόντου, το είχαμε αναφέρει στον εργολάβο και μας είχε απαντήσει να περνάμε από το απέναντι πεζοδρόμιο που δυστυχώς ούτε και από εκεί μπορούμε να περάσουμε γιατί υπάρχει ένα δέντρο και χαλασμένο πεζοδρόμιο.
Στο πεζοδρόμιο μεταξύ Μενελάου και Αιγίνης στην καινούρια πολυκατοικία έχει ένα τεράστιο δρόμο και αναγκαζόμαστε οι πεζοί να βγούμε στον δρόμο. Επίσης η καινούρια πολυκατοικία δεν έχει κάδο με συνέπεια να γεμίζει ο απέναντι κάδος και να μην έχει χώρο να περάσουμε από το πεζοδρόμιο.
Τέλος υπάρχουν δύο κάδοι στην Πόντου και Θράκης με αποτέλεσμα να γεμίζουν με σκουπίδια και σε συνδυασμό με την κολώνα της ΔΕΗ να μην υπάρχει χώρος να περάσεις. Υπάρχει πιο πάνω χώρος για κάδο, θα μπορούσε να πάει ο ένας εκεί. Άλλωστε πριν φτιαχτεί το απέναντι διαγώνια πεζοδρόμιο ο ένας κάδος ήταν εκεί.
Ο δρόμος της Πόντου είναι πολυσύχναστος και από αυτοκίνητα και από πεζούς.
Σας παρακαλούμε να μεριμνήσετε για ασφάλεια στην γειτονιά μας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *