< Όλα τα θέματα

Οδός ΗΡΑΣ/ Πρόβλημα παρκαρισμένων αυτοκινήτων αριστερά και δεξιά του δρόμου.

Καλησπέρα.
Υπάρχει ένα πρόβλημα με τα παρκαρισμένα αυτοκίνητα στην οδό Ήρας στον αριθμό 12-15. Ο δρόμος αρχικά είναι διπλής διέλευσης, εξετάστε το να γίνει μόνης, πλέον τα αυτοκίνητα είναι χιλιάδες, δεν είμαστε στο 1980(Έρχονται και από την Λιδορικίου και από την Ήρας τα αυτοκίνητα και γίνεται κάθε φορά διαπληκτισμός) .
Το παρκάρισμα των αυτοκίνητων είναι μοιρασμένο στην αρχή του στενού με παρκαρισμένα αυτοκίνητα από την μια πλευρά και όταν στην κάθοδο του προς Λιδορικίου υπάρξει πάρκινγκ στην διαδρομή τα αυτοκίνητα παρκάρουν από την άλλη μεριά του δρόμου. Το πρόβλημα αρχικά δημιουργείται όταν η σύγκλιση των αυτοκίνητων του αριστερά και δεξιά ενώνεται. Τότε δημιουργείται πρόβλημα διότι αυτοκίνητο περνάει ίσα ίσα γιατί έχει γίνει στενός ο δρόμος (έχω φέρει 2 φορές την αστυνομία γιατί δεν μπορούσα να περάσω και έπρεπε να κάνω τον κύκλο του στενού και να έρθω από Λιδορικίου) .
Το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι όταν έρχεται το απορριμματοφόρο το όποιο όπως καταλαβαίνεται δεν μπορεί να περάσει. Κορνάρει στις 01:00 η 02:00 για αυτούς που τα έχουν αφήσει στο σημείο το αμάξι τους ή οποίοι μπορεί να μην μένουν κάν σε αυτό το στενό απλά βρήκαν πάρκινγκ και το παράτησαν με αποτέλεσμα να ξυπνάμε μέσα στην νύχτα και να μας ανεβαίνει το αίμα στο κεφάλι. Οι άνθρωποι του Δήμου θέλουν να κάνουν την δουλεία τους, απλά δεν μπορούν και να κορνάρουν και να ξυπνάει ένα ολόκληρο στενό , όταν εγώ ξυπνώ στις 06:00 για να πάω στην δουλεία. Αυτό το πράγμα γίνεται με αρκετή συχνότητα.

Παρακαλώ πολύ, όπως εξετάσετε το ενδεχόμενο να μπουν πορτοκαλί εμπόδια ώστε να μην παρκάρουν στα συγκεκριμένα σημεία του δρόμου. Επισυνάπτω φωτογραφία.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *