< Όλα τα θέματα

ΝΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΟΥΝ ΣΑΜΙΑ ΣΑΡΑΡΑΚΙΑ Η ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΑ ΜΑΤΙΑ ΓΑΤΑΣ ΣΤΗΝ ΟΔΟ ΜΟΥΡΓΚΑΝΑΣ

Ονομάζομαι Ειρήνη Κοφούλη.
Είμαι περίοικος στην οδό Μουργκάνας, στον Άγιο Δημήτριο . Καθημερινά, εγώ και οι γείτονές μου, γινόμαστε μάρτυρες, σοβαρών περιστατικών στον προαναφερόμενο δρόμο. Ειδικότερα, αρκετά διερχόμενα οχήματα αναπτύσσουν ιλιγγιώδη ταχύτατα, ίσως και παραπάνω από εκατό χιλιόμετρα την ώρα. Τα περιστατικά αυτά έχουν οξυνθεί ιδιαίτερα από τότε που ο δρόμος έγινε μόνο άνοδος. Συγκεκριμένα, τα περιστατικά αυτά γίνονται στην ανηφόρα, από το νούμερο 9 έως 5 του εν λόγω δρόμου.
Αξίζει να σημειωθεί ότι στα 50 περίπου μέτρα, βρίσκεται το 5ο Γυμνάσιο. Καθημερινά, δεκάδες μαθητές, διέρχονται από την Οδό Μουργκάνας, για να μεταβούν το πρωί στο σχολείο, καθώς και το μεσημέρι, όταν σχολάσουν. Όπως γίνεται κατανοητό από τα παραπάνω υπάρχει μεγάλος κίνδυνος να προκληθεί κάποιο σοβαρό ατύχημα με θύμα, είτε κάποιο παιδί, είτε οποιονδήποτε άλλον προσπαθήσει να περάσει τον συγκεκριμένο δρόμο. Είναι σημαντικό να τονίσουμε ότι οι μαθητές του εν λόγω σχολείου συγκεντρώνονται και κατόπιν χωρίζονται κατά τις μεσημεριανές ώρες, αφότου σχολάσουν, επί της οδού Μουργκάνας 5 και γωνίας με Παπανικολή, δηλαδή ακριβώς επάνω στο νεκρό σημείο της αναφόρας προς το σχολείο.
Επίσης, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε και για άλλο ένα σοβαρο θέμα. Ο δρόμος, επί της Μουργκάνας 5, έχει υποστεί καθίζηση και έχει δημιουργηθεί μια τεράστια τρύπα στη μέση του δρόμου. Το γεγονός αυτό εγκυμονεί σοβαρό κίνδυνο πρόκλησης ατυχήματος. Ειδικά, τις νυχτερινές ώρες, αφού απουσιάζει κάθε σχετική σήμανση, ώστε να είναι εύκολα ορατό το εν λόγω σημείο.
Επειδή καθαρά μόνο από θέμα τύχης, δεν έχει συμβεί ως τώρα κάποιο σοβαρό ατύχημα. Σας στέλνω εκ μέρους των περίοικων της εν λόγω οδού, αυτήν την επιστολή, ώστε να λάβετε, το συντομότερο δυνατό, κάθε ενδεικνυόμενο μέτρο της αρμοδιότητάς σας , για να να εξασφαλιστεί η αποτροπή οποιουδήποτε ατυχήματος. ζητάμε να τοποθετηθούν δύο σαμαράκια ενδιάμεσα ή εναλλακτικά , μεταξύ των αριθμών 9 με 5 της οδού Μουργκάνας. Καθώς, επίσης και να αποκατασταθεί η ζημιά στο οδόστρωμα επί της Μουργκάνας 5.
Σας ευχαριστώ πολύ.

Με εκτίμηση
Ειρήνη Κοφούλη

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *