< Όλα τα θέματα

Καθαριότητα κ κλιματισμός στο κλειστό Γήπεδο της Αργοστολίου

Αγαπητοί κύριοι -ες
Σας ενημερώνω οτι στο κλειστό γήπεδο της Αργοστολίου δεν υπάρχει πλέον υπεύθυνος καθαριοτητας-φυλαξης. (Καπου ακουσα οτι εληξε η σύμβαση του κλπ)
Το γήπεδο ομως συνεχιζει να χρησιμοποιείται με αποτέλεσμα οι αθλήτριες να προπονούνται σε ενα γήπεδο γεμάτο σκονη, κουτσουλιές απο περιστέρια που μπαινουν στο χώρο (νομιζω εχει ενημερωθεί ο δημος σχετικά) κ επιπλέον σε ενα ασφυκτικό περιβάλλον λογω ελλειψης κλιματισμού.
Στον τελευταίο αγωνα που εδωσε το τμημα της κορης μου 2 εβδομαδες πριν πηγα εγω η ιδια κ καθαρισα το γήπεδο με τη βοήθεια του προπονητή μας το παρκε κ το τραπέζι της γραμματείας τα οποία ηταν γεματα κουτσουλιές.
Θεωρώ το γεγονός απαράδεκτο. Και με λύπη επιτρέψτε μου να πω ότι δείχνει έλλειψη σεβασμού κ αδιαφορίας. Ειχα στείλει παρομοιο μηνυμα στο παρελθόν στον κο Σταματακη με αφορμή μια εκδήλωση του Δήμου στο κλειστό της Αργοστολίου που τοτε ειχατε φροντισει να ηταν ολα στην εντέλεια κ το παρκε πεντακάθαρο.
Επειτα ειναι κ το θεμα του κλιματισμού. Γνωριζω οτι ο σύλλογος σας εχει ενημερωσει σχετικά κ παρολο που γνωριζετε οτι εχει διοργανωθει αθλητικο καμπ το προβλημα παραμένει.
Θα μπορούσατε νομιζω να ειχατε επιλυθει του ζητήματος…οπως και να ειχε βρεθεί λυση στο θεμα της καθαριότητας του γηπέδου….θα μπορουσε να εχετε κανονισει να περναει καποιος ωστε σε κάποιο βαθμο το γήπεδο να ειναι περισσότερο φροντισμένο…
Ευελπιστώ , να προωθηθει το μήνυμα μου στο αρμόδιο τμημα…θα το στειλω κ στον ΟΠΑΠ , και να βρεθεί μια λυση αμεσα…
Υ.γ : Σας επισυνάπτω φωτογραφία απο καθισμα του γηπέδου….λογω του ενδιαφέροντος του καμπ οι γονείς παρακολουθουμε απο τις κερκίδες…
Έπρεπε να ειχα βγάλει κ τις κουτσουλιές στο παρκέ αλλα τις καθαρίσαμε για αλλη μια φορα 29/6 πριν την προπόνηση μας…κ γενικα οι άνθρωποι του σωματείου μας φροντίζουν για την καθαριότητα και αλλαζουν και τις σακούλες των σκουπιδιων που ειχαν ξεχειλισει…

Δώρα Νιάρχου
Τηλ. 6972450950

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *