< Όλα τα θέματα

Καθαρισμός ακατοικήτου οικήματος

Καλημέρα σας,

Παλαιά ακατοίκητη μονοκατοικία στην διαστάυρωση Αντιόπης και Θεμιστοκλέους έχει πλέον γίνει εστία μόλυνσης για τα όμορα οικήματα.
Πέρα από τα μπάζα και διάφορα άλλα απορρίματα που αφήνουν άγνωστοι σταθερά σε ώρες που δεν υπάρχει κίνηση γειτόνων, έχουμε πλέον εντοπίσει ποντίκια τα οποία κινούνται στο πεζοδρόμιο, στους κάδους και επιστρέφουν στον αύλιο χώρο του ακατοίκητου.
Το παρόν μήνυμα αποστέλλεται μετά από κοινό αίτημα τουλάχιστον 10 όμορων κατοικιών και ελπίζουμε στην άμεση ανταπόκρισή σας προκειμένου για τις απαραίτητες ενέργειές σας (καθαρισμός του οικοπέδου και απολύμανση) προς αντιμέτωπιση αυτής της ανθυγιεινής εστίας στη γειτονιά μας.
Προ ενός μονός είχαμε απευθυνθεί προφορικά στο συνεργείο που κλάδεψε τα δέντρα στα πεζοδρόμια οι οποίοι θα ενημέρωναν την αρμόδια υπηρεσία του Δήμου.

«» Ασφαλώς τα πληρώματα των οχημάτων περισυλλογής των κάδων ανακύκλωσης μπορούν να επιβεβαιώσουν οτι αρκετές φορές έχουν βρεί μεγάλους όγκους προφυλακτήρων και άλλων πλαστικών μερών αυτοκινήτων καθώς και τα πληρώματα των ανοιχτών φορτηγών των ογκωδών απορριμάτων περισυλλέγουν μπάζα (σε μπλέ σακκούλες, συνήθως, ευτυχώς) αλλά και άλλων αντικειμένων μετά απο εργασίες σε σπίτια, όχι απαραίτητα της γειτονίας μας.»»

Τα εγκαταλλειμένα οικόπεδα και σπίτια απαιτούν μία καλύτερη εποπτεία.

Αναμένουμε την αποτελεσματική ανταπόκρισή σας.

Με εκτίμηση,

Νικολαΐδης Μιχάλης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *