< Όλα τα θέματα

Διαρκής ροή υδάτων καταστρέφει την άσφαλτο, λακκούβες με λιμνάζοντα νερά καθημερινά

Καλημέρα,
για μια ακόμη φορά χρειάζεται να σας ενημερώσω / παραπονεθώ για την κατάσταση που επικρατεί στο δεξιά πλευρά (ζυγά νούμερα) της Αγίου Αθανασίου από το ύψος της Λιδωρικίου έως την Ναπολέον Ζέρβα. Καθ’ όλη την διάρκεια του χρόνου ρέουν νερά, εξαιτίας διαφορετικών αιτιών (ας τις διερευνήσουν οι αρμόδιες υπηρεσίες του δήμου). Αυτό έχει δύο σοβαρά αποτελέσματα:
1. Να καταστρέφουν το οδόστρωμα στις διασταυρώσεις με τις οδούς Καπετσώνη και Ασημακοπούλου όπου δημιουργούνται μεγάλες λακκούβες επικίνδυνες για τους πεζούς και τα αυτοκίνητα.
2. Τα νερά, βρώμικα, συσσωρεύονται στις λακκούβες τα οποία λιμνάζουν και τους καλοκαιρινούς κυρίως μήνες, αυτό είναι ακόμη περισσότερο επικίνδυνο καθώς είναι σημεία συσσώρευσης εντόμων και κυρίως κουνουπιών αλλά και οσμών τόσο για τους κατοίκους στην περιοχή αλλά και τα καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος που υπάρχουν.

Παρακαλώ για την άμεση και μόνιμη αποκατάσταση των λακκούβων καθώς και την διερεύνηση των αιτιών για την συνεχή ροή υδάτων στην οδό Αγίου Αθανασίου.

Αναμένω από μέρους σας, την αναλυτική μου ενημέρωση.

Με εκτίμηση
Ηλίας Αντωνίου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *