< Όλα τα θέματα

Απαγόρευση δεξιάς στροφής των φορτηγών αυτοκινήτων, στην συμβολή των οδών Σολωμού και Πλάτωνος (δεξιά στροφή από την οδό Σολωμού προς την οδό Πλάτωνος).

Παρακαλώ πολύ για τις ενέργειές σας, προκειμένου να απαγορευθεί η δεξιά στροφή των φορτηγών αυτοκινήτων, στην συμβολή των οδών Σολωμού και Πλάτωνος (δεξιά στροφή από την οδό Σολωμού προς την οδό Πλάτωνος).
Συγκεκριμένα, στο κτήριο που βρίσκεται επί των οδών Σολωμού και Πλάτωνος 2, υπάρχουν
ιδιοκτησίες που ανήκουν σε εμένα και στον αδελφή μου Μαρία Τσακανίκα. Επανειλημμένα μεγάλα
φορτηγά αυτοκίνητα, κινούνται από την οδό Σολωμού, στρίβοντας δεξιά προς την οδό Πλάτωνος, με αποτέλεσμα την καθαίρεση της γωνίας της γωνιακής βεράντας του αντίστοιχου ορόφου. Το πιο πρόσφατο περιστατικό συνέβη κατά την διάρκεια του περασμένου καλοκαιριού, η αποκατάσταση της ζημιάς, η οποία προκλήθηκε στο μπαλκόνι του ορόφου, πραγματοποιήθηκε από εμάς, με δικά μας έξοδα.
Έχει ήδη γίνει σχετική Αίτηση, προς τον Δήμο Αγίου Δημητρίου, Διεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών, Τμήμα Μελετών & Κατασκευών, Πρόεδρο της Επιτροπής Συγκοινωνιών, με αρ. πρωτοκόλλου: 31816/11-11-2020, από την αδελφή μου κα Τσακανίκα Μαρία, χωρίς από τότε να έχουμε την οποιαδήποτε απάντηση στοάίτημα αυτό.
Παραμένω στην διάθεσή σας για οποιαδήποτε διευκρίνηση.
Ο ΑΙΤΩΝ:
ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΤΣΑΚΑΝΙΚΑΣ
2109768058 / 6936706981
E-mail address: [email protected] ή [email protected]

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *