< Όλα τα θέματα

Ανεπαρκής Φωτισμός λόγω πυκνής βλάστησης στο Γεφυράκι που ενώνει την Οδό Ηλείας με την Αγίας Βαρβάρας

Καλή σας μέρα!

Το Γεφυράκι που ενώνει την Οδό Ηλείας με την Λεωφόρο Αγίας Βαρβάρας και το οποίο διασχίζουν καθημερινά τόσο ενήλικες όσο και ένα μεγάλος αριθμός παιδιών είναι σκοτεινό, με αποτέλεσμα να χρειάζεται η χρήση φακού για να περάσει από αυτό κάποιος κατά τις βραδυνές ώρες. Υπάρχει μία μόνο κολόνα φωτισμού, η οποία από ότι είδα έχει καλυφθεί από την πυκνή βλάστηση ενός μεγάλου δένδρου.

Ελοχεύει ο κίνδυνος ατυχήματος και καθιστά άκρως επικίνδυνη τη διάβαση κατά τις βραδυνές ώρες και δημιουργείται έντονα το αίσθημα της ανασφάλειας και του φόβου κατά τη διάσχιση του.

Απευθύνομαι στο Τμήμα Πρασίνου λόγω του δέντρου που καλύπτει το φως αλλά δεν είμαι σίγουρη ότι μόνο αυτό δημιουργεί το πρόβλημα καθώς και εάν απευθύνομαι σωστά σε εσάς και είστε το αρμόδιο τμήμα για την επίλυση του προβλήματος. Στην αντίθετη περίπτωση, θα το εκτιμούσα εάν το προωθούσατε στο αρμόδιο τμήμα.

Ειλικρινά ως μητέρα και ως δημότης, σας θερμοπαρακαλώ να δείτε το θέμα με ευαισθησία καθώς μεγάλος αριθμός παιδιών περνούν καθημερινά (ειδικά τις βραδυνές ώρες).

Χρειάζεται να φωτιστεί άμεσα το σημείο αυτό, πρωτίστως για την ασφάλεια των παιδιών μας.
Σας ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *