< Όλα τα θέματα

Αδυναμία παροχής πληροφοριών από το κοιμητήριο του Δήμου Αγίου Δημητρίου

Στις 13.07.2021, ημέρα Τρίτη και ώρα 17:10 επισκέφτηκα το κοιμητήριο Αγίου Δημητρίου. Καθώς δεν γνώριζα την ακριβή θέση ταφής του θανόντος συγγενούς μου, απευθύνθηκα σε υπάλληλο του κοιμητηρίου προκειμένου να λάβω τη σχετική πληροφορία. Ο υπάλληλος μου απάντησε ότι αδυνατεί να με βοηθήσει γιατί «δεν του άφησαν το βιβλίο».
Αντιλαμβάνομαι πλήρως ότι η πλειοψηφία των επισκεπτών του κοιμητηρίου γνωρίζει τον χώρο ταφής των συγγενών / προσφιλών τους προσώπων.
Θα πρέπει ωστόσο να ληφθεί υπόψη ότι το προαναφερθέν περιστατικό μπορεί να συμβεί σε πρόσωπο με κινητικά ή αλλά προβλήματα που αδυνατεί αντικειμενικά να αναζητήσει χωρίς βοήθεια τον χώρο ταφής που επιθυμεί να επισκεφτεί.

1 σχόλιο

  • Ο/Η Δήμος Αγίου Δημητρίου λέει:

    Τα βιβλία καταχώρησης κηδειών και όλων ανεξαιρέτως των δραστηριοτήτων του Κοιμητηρίου φυλάσσονται στο Εποπτείο του Κοιμητηρίου. Στο συγκεκριμένο χώρο έχουν πρόσβαση όλοι οι εργαζόμενοι για κάθε σχετική περίπτωση, όταν απουσιάζει ο Επόπτης. Εκ μέρους του Επόπτη επίσης, έχει καταστεί σαφές προς όλους τους εργαζόμενους , σε περίπτωση αδυναμίας εξυπηρέτησης του κοινού για λόγους που εμπίπτουν σε θέματα πληροφόρησης και εφόσον αυτή κρίνεται αναγκαία και άμεση, όπως στο σχετικό περιστατικό, να επικοινωνούν μαζί του ανεξαιρέτως ωραρίου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *