< Όλα τα θέματα

Αδέσποτες γάτες πολλές !!

Καλησπέρα σας,

Στην συμβολή των οδών Ασπροποτάμου και Πετυχάκη το τελευταίο διάστημα έχει πολλαπλασιαστεί ο αριθμός των αδέσποτων γατών οι οποίες και μαζεύονται σε ένα άδειο οικόπεδο και κάποιοι κάτοικοι τους πετάνε υπερβολικό φαγητό με αποτέλεσμα (λόγω μεγάλης ποσότητας φαγητού) να έρχονται και νέες γάτες κτλ κτλ……

Οι πυλωτές μας έχουν γίνει αποχωρητήρια για τις γάτες καθώς και για τους γάτους οι οποίοι σημαδεύουν παντού με τα ούρα τους η μυρωδιά είναι αβάσταχτη καθώς επίσης και ο κίνδυνος ο υγειονομικός για τα παιδιά μας που παίζουν στις πυλωτές με αποτέλεσμα οτιδήποτε πιάνουν να ενέχει κίνδυνο μόλυνσης.

Οι γάτες γεννάνε συνεχώς και το πρόβλημα διογκώνεται.

Σας ενημερώνω σήμερα για το πρόβλημα ΚΙΝΔΥΝΟΥ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΥΓΕΙΑΣ και σας καλώ να πράξετε το καθήκον σας.

Επιφυλάσσομαι για οποιαδήποτε νόμιμη ενέργεια μου.

Με εκτίμηση
Βασίλης Ραπτάκης

1 σχόλιο

  • Ο/Η panagopoulos λέει:

    Καλησπέρα σας, Θα προγραμματιστεί επίσκεψη στο σημείο από εθελοντές ώστε να γίνει περισυλλογή των γατών και στην συνέχεια στείρωση τους. Οι στειρώσεις γίνονται μετά από επικοινωνία στο τμήμα πρασίνου, τηλέφωνο 2109855161, καθώς οι γάτες αποτελούν αστικά ζώα και δεν προβαίνουμε στον 'εγκλεισμό' τους σε κάποιο καταφύγιο. Η σίτιση με αποκλειστικά ξηρά τροφή και η τοποθέτηση καθαρού νερού, επιτρέπεται βάσει της νομοθεσίας (ν.4830/2021) . Δεν μπορούμε ωστόσο, αν και έχουν γίνει οι σχετικές ενημερώσεις, να αποτρέψουμε κατοίκους να εναποθέτουν οργανικά υπολείμματα τροφών καθώς δεν μπορεί να ελεγχθεί. Θα σας προτείναμε να κάνετε μια σύσταση σε όποιον δείτε να πετάει συγκεκριμένα φαγητά και να τον παραπέμψετε στο Δήμο αντίστοιχα. Στην διάθεσή σας για οποιαδήποτε περαιτέρω διευκρίνιση.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *