< Όλα τα θέματα

Υποβάθμιση της περιοχής Ασύρματου

Αγαπητοί κύριοι
Μένω στην περιοχή Ασύρματου πολλά χρόνια στην πιο υποβαθμισμένη γειτονιά του δήμου.
Έχουμε νεκροταφείο άλλου δήμου,έχουμε κοντά μας αλλά 2 νεκροταφεία τα αμαξοστάσια και συλλογή σκουπιδιών των όμορων δήμων,έχουμε τον υποσταθμό της ΔΕΗ το πάρκο του ασύρματου σε μια όχι καλή κατάσταση,δεν υπάρχει δρόμος χωρίς λακκούβες,πολλά πεζοδρόμια είναι ανύπαρκτα και πολλά από αυτά έχουν καταληφθεί από αυτοκίνητα, τρέιλερ,μπάζα,και κάθε λογής αντικείμενα που κάνουν όχι δύσκολη αλλά αδύνατη την χρήση τους.
Και έρχεται ακόμα ένας λόγος υποβάθμισης της περιοχής μας με το καινούργιο project της ηλεκτροδότησης του Ελληνικού.
Επειδή η περιοχή γειτνιάζει με Φάληρο και Νέα Σμύρνη,όταν κάποιος περπατάει από αυτές τις περιοχές προς τον Άγιο Δημήτριο δεν χρειάζεται να δει ταμπέλες για να δει που βρίσκεται, το καταλαβαίνεις άμεσος,ΑΛΛΟΣ ΚΟΣΜΟΣ.
Και μην αρχίσετε να μας λέτε τα κακώς κείμενα των προηγούμενων διοικήσεων τα βλέπουμε,όπως βλέπουμε και την δική σας ανοχή για την περαιτέρω υποβάθμιση με το σκάψιμο για τα καλώδια,ο δήμος κάνει τον τροχονόμο για να εξυπηρετηθούν τα μεγαλεπήβολα σχέδια του Ελληνικού, χωρίς να δώσει καμία αξία στους δημότες του.
Εάν κάποιος μπορεί να ευαισθητοποιεί και να κάνει κάτι για να μπορέσει η περιοχή να μη γίνει το χαλί του νότιου τομέα…..

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *