< Όλα τα θέματα

4 ΚΑΔΟΙ ΑΠΟΡΡΙΜΑΤΩΝ ΣΤΟ ΑΚΙΝΗΤΟ

Καλησπέρα,
Είμαι κάτοικος Αγίου Δημητρίου εδώ και 15 χρόνια. Αντιμετωπίζω ένα σημαντικό πρόβλημα όλα αυτά τα χρόνια, που επιρεάζει την ποιότητα ζωής της οικογένειάς μου.
Το ακίνητο μας είναι στη διασταύρωση των οδών Σουλίου 152 & και Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης.
Έχουμε το ατυχές «προνόμιο» να είναι τοποθετημένοι 4 κάδοι απορριμάτων μπροστά στο ακίνητο μας, 2 επί της οδού Σουλίου και 2 επί της οδού Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης.
Οι δύο κάδοι επί της Σουλίου, δεν είναι οριοθετημένοι με κάποιον τρόπο και ο καθένας τους μετακινεί κατά βούληση, κλείνοντας την πρόσβαση στο ισόγειο κατάστημα που υπάρχει στο ακίνητο.
Συχνά, η πρόσοψη του κτηρίου μετατρέπεται σε σκουπιδότοπο, καθώς όλοι αποθέτουν τα απορρίματα τους εντός και εκτός κάδων, ακόμη και ογκώδη αντικείμενα εμποδίζοντας τη διέλευση από το πεζοδρόμιο και την είσοδο στο ακίνητο.
Κατά τους καλοκαιρινούς μήνες επιδεινώνεται η κατάσταση με τις όσμες και καθιστούν τη διαβίωση μας ακόμη δυσκολότερη.
Είχαμε απευθυνθεί κατά το παρελθόν στην προηγούμενη δημοτική αρχή, χωρίς καμία ανταπόκριση και κανένα αποτέλεσμα, επιτείνοντας το αίσθημα ότι είμαστε πολίτες β κατηγορίας, χωρίς δικαιώματα.
Σε όλα αυτά, έχω να προσθέσω ότι η καθαριότητα είναι ελλειπής στην περιοχή μας.
Ζητώ την απομάκρυνση των δύο τουλάχιστον κάδων, ώστε να υπάρχει ισονομία και δίκαιη αντιμετώπιση.
Ως νέα δημοτική αρχή, θέλω να ελπίζω ότι θα ασχοληθείτε με το θέμα και θα ικανοποιήσετε το αίτημα μου, συμβάλλοντας στη βελτίωση της ποιότητας ζωής της οικογένειάς μου.
Ευχαριστώ,
Δημήτρης Κνίφης
6985029221

1 σχόλιο

  • Ο/Η Δημήτρης Κνίφης λέει:

    Kαλησπέρα, Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για την άμεση ανταπόκριση στο αίτημα μου και την απομάκρυνση των δύο κάδων από την οδό Σουλίου. Με μεγάλη μου έκπληξη διαπίστωσα ότι οι υπηρεσίες του δήμου ενήργησαν σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα. Ευελπιστώ ότι σταδιακά θα βελτιωθούν και η καθαριότητα, ο φωτισμός, τα σπασμένα πεζοδρόμια κ.α ώστε η γειτονιά μας να γίνει πιο ανθρώπινη. Ευχαριστώ και πάλι. Με εκτίμηση, Δημήτρης Κνίφης 6985029221

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *