< Όλα τα θέματα

Δυσοσμία επί των οδών Αγ. Πέτρου και Σωκράτους

Σήμερα 25 Αυγούστου 2023, καθώς περνούσα από τη διασταύρωση των οδών Αγίου Πέτρου και Σωκράτους διαπίστωσα για μία ακόμα φορά μια έντονη δυσοσμία, προερχόμενη από την πλύση των απορριμματοφόρων οχημάτων του Δήμου Παλαιού Φαλήρου, που σταθμεύουν στην περιοχή.
Το παραπάνω περιστατικό δυστυχώς, δεν είναι πρωτόγνωρο και οι κάτοικοι της περιοχής όχι μόνο υποφέρουν από τη δυσοσμία, αλλά και κινδυνεύουν από τα χημικά και τα απόβλητα που την προκαλούν.
Είναι καθώς φαίνεται, πάγια τακτική του Δήμου Παλαιού Φαλήρου να προβαίνει σε αμφιβόλου νομιμότητας διαδικασίες (όπως αυτή της πλύσης των απορριμματοφόρων εντός του αστικού ιστού, στάθμευση απορριμματοφόρων και αποθήκευση κάδων απορριμμάτων) σε χώρο που ΔΕΝ βρίσκεται εντός του δικού του Δήμου, αλλά εντός εκείνου του Αγίου Δημητρίου. Με τον τρόπο αυτό δεν πλήττει ουσιαστικά τους δικούς του δημότες, αλλά τους αδιάφορους για εκείνον δημότες του Αγίου Δημητρίου.
Ελπίζοντας πως οι δημότες του Αγίου Δημητρίου δεν είναι αδιάφοροι και για τον δικό μας Δήμο, δεν περιμένω τίποτα λιγότερο από την προστασία της ποιότητας ζωής και της υγείας των δημοτών με άμεσες και δυναμικές ενέργειες από τις Νομικές μας υπηρεσίες προκειμένου να λυθεί ΔΙΑ ΠΑΝΤΩΣ το χρόνιο αυτό πρόβλημα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *