< Όλα τα θέματα

κλάδεμα θάμνων στο γήπεδο τένις του Ασυρμάτου

καλησπέρα,

έξω από το γήπεδο τένις στον Ασύρματο οι θάμνοι είναι τόσο τεράστιοι που δημιουργούν πρόβλημα στα μπαλάκια που τυχαίνει να πέσουν εκεί. Ουσιαστικά χάνονται εκεί μέσα και δεν πέφτουν καν στο έδαφος. Θεωρώ χρήσιμο το κλάδεμά τους.

5 Διαχειριστείτε τα σχόλια

  • Ο/Η Christina Palaiopani λέει:

    Ευχαριστώ για την άμεση ανταπόκριση

  • Ο/Η Τσατσώνη Χρυσουλα λέει:

    Παρακαλώ όπως μεριμνήσετε για τα κλάδεμα του δέντρου που βρίσκεται στην οδό Γ. Βαρνάβα 1 στον Άγιο Δημήτριο. Εκτός από το γεγονός ότι το πεζοδρόμιο είναι πολύ μικρό και δύσβατο από τις πλάκες πεζοδρομίου που έχει πετάξει το δέντρο, υπάρχει στην γωνία ο κάδος σκουπιδιών που εξυπηρετεί όλη την Γ. Βαρνάβα και τα γύρω σπίτια που βρίσκονται στη Μ. Μπότσαρη, με αποτέλεσμα να βρίσκονται σκουπίδια πολλές φορές εκτός κάδου και να είναι αδύνατον πολίτης να βαδίσει τα εν λόγω πεζοδρόμια ... Παρακαλώ όπως μεριμνήσετε για την επίλυση του προβλήματος διότι είναι ιδιαίτερα επικίνδυνο για την διάβαση των δημοτών, ηλικιωμένων παιδιών και ιδιαίτερα παιδικών καροτσιών στον συγκεκριμένο δρόμο, που σας επισημαίνω ότι είναι ιδιαίτερα μικρός δρόμος.

    • Ο/Η ekantzeli λέει:

      Το σχόλιο σας σε ολοκληρωμένο αίτημα άλλου πολίτη θα καταχωρηθεί ως νέο αίτημα

  • Ο/Η Τσατσώνη Χρυσουλα λέει:

    Καλησπέρα σας, Είμαι κάτοικος του 1ου ορόφου του ακινήτου που βρίσκεται στην οδό Μάρκου Μπότσαρη και Γ. Βαρνάβα 1 στον Άγιο Δημήτριο. Σας έχω αποστείλει ήδη ένα αίτημα για το δέντρο που βρίσκεται στην γωνία των παραπάνω οδών και έχει πετάξει τις πλάκες πεζοδρομίου με αποτέλεσμα να καθιστά το πεζοδρόμιο εντελώς δύσβατο. Το παρόν αίτημα με την φωτογραφία που έχει επισυναφθεί αφορά το διπλανό δέντρο που βρίσκεται επίσης επί της οδού Γ. Βαρνάβα 1, το οποίο έχει ξεραθεί εντελώς και θεωρώ ότι είναι ιδιαίτερα επικίνδυνο για την οικία μου. Εξαιτίας των ξερών κλαριών αποτελεί μόνο βρωμιά για την οικία μου και γενικότερα για την περιοχή, κίνδυνο για κλοπές (τον περασμένο χρόνο έγινε αιτία να εισβάλλουν στη διπλανή οικία), προκαλεί ζημιά στις τέντες του σπιτιού μου, και εκτός αυτού είναι ιδιαίτερα επικίνδυνο σε περίπτωση πυρκαγιάς. Εκτός αυτού υπάρχει φόβος σε περίπτωση επικίνδυνων καιρικών συνθηκών να προκαλέσει ζημίες όχι μόνο στην οικία μου, αλλά και στα γύρω παρκαρισμένα αυτοκίνητα. Παρακαλώ όπως επιληφθείτε τα δέοντα για την επίλυση των προβλημάτων στον συγκεκριμένο δρόμο, και ειδικότερα για το συγκεκριμένο δέντρο, αιτούμαι την οριστική κοπή του, εφόσον έχει ξεραθεί τελείως και δεν αποτελεί πλέον την παραμικρή ωφέλεια για το περιβάλλον

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *