< Όλα τα θέματα

Ερωτηματολόγιο Διπλωματικής Εργασίας

« Η αξιοποίηση των τεχνολογιών Internet of Things για την μετάβαση στις Έξυπνες Πόλεις »

Σας προσκαλώ να συμπληρώσετε την φόρμα ερωτηματολογίου μου, την οποία θα βρείτε πατώντας το ακόλουθο link: https://forms.gle/csHotrso733HwmfJ9

Η έρευνα διεξάγεται στο πλαίσιο εκπόνησης διπλωματικής εργασίας για την απόκτηση μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών στη «Βιοοικονομία Κυκλική Οικονομία & Βιώσιμη Ανάπτυξη» του Πανεπιστημίου Πειραιώς.

Σκοπός της διπλωματικής εργασίας είναι να διερευνήσει το συνδυασμό των «Έξυπνων Πόλεων» και του Internet of Things (IoT). Θα γίνει εκτενής ανάλυση των τεχνολογιών IoT και μέσω της έρευνας θα διαπιστώσουμε κατά πόσο η αξιοποίηση τους μπορεί να βελτιώσει την ποιότητα ζωής των πολίτων με τη συμβολή τους στη μετατροπή των αστικών κέντρων σε «Έξυπνες Πόλεις» άλλα και κατά πόσο είναι εφικτή η υιοθέτηση των τεχνολογιών αυτών στις Ελληνικές Πόλεις.

Οι απαντήσεις σας είναι ανώνυμες και εμπιστευτικές. Τα δεδομένα έχουν ακαδημαϊκό χαρακτήρα και θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για την ερευνητική τεκμηρίωση της ανωτέρω Διπλωματικής Εργασίας. Ο χρόνος που θα χρειαστείτε για την συμπλήρωση του ερωτηματολογίου είναι περίπου 10 με 15 λεπτά.

Η συμβολή σας στην επιτυχή διεξαγωγή της έρευνας είναι ιδιαίτερα σημαντική!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *