< Όλα τα θέματα

Σήμανση Στοπ Ηφαίστου & Σύρου

Στις οδούς Ηφαίστου (διπλης πορειας) και Σύρου (μονοδρομος) πρέπει να τοποθετηθεί άμεσα σήμανση ΣΤΟΠ καθώς τα οχήματα που κινούνται επι της οδού Σύρου παραβιάζουν συνεχώς την εκ δεξιών προτεραιότητα περνώντας πολλες φορες με μεγάλη ταχύτητα με αποτέλεσμα να υπάρχει κίνδυνος σοβαρού ατυχήματος τόσο με αλλά αυτοκίνητα όσο και πεζούς καθώς τα πεζοδρόμια είναι σχεδόν ανύπαρκτα. Είναι πολλά τα περιστατικά που οδηγοί σταματούν τελευταία στιγμή καθώς και οι δυο οδοί είναι ανηφορικοί χωρίς ορατότητα.
Στη Λερου (παράλληλη Ηφαίστου) και Σύρου τοποθετήθηκε πρόσφατα σήμανση στοπ καθώς έγινε ατύχημα αφού και εκεί υπήρχε το ίδιο πρόβλημα. Αναμενω σε άμεση απάντηση σας παρακαλώ καθώς στη γειτονιά υπάρχουν πολλά παιδιά που τους καλοκαιρινούς μήνες λόγω έλλειψης πεζοδρομίων παίζουν στο δρόμο και η έλλειψη οδηγικής παιδείας αποτελεί κίνδυνο.

3 Διαχειριστείτε τα σχόλια

  • Ο/Η Δήμος Αγίου Δημητρίου λέει:

    Η τοποθέτηση STOP (κωδικός πινακίδας Ρ-2) περιλαμβάνεται στη μελέτη που εγκρίθηκε με την απόφαση 279/2020 του Δ.Σ. Η μελέτη αναθεωρήθηκε μετά απο παρατηρήσεις της Αποκ, Διοίκησης στις 10/12/2021 με σκοπό να επανυποβληθεί στην Αποκ. Διοίκηση μετά απο τροποποίηση της απόφασης του Δ.Σ. Το θέμα βρίσκεται σε εξέλιξη.

  • Ο/Η Γιαννης λέει:

    Θεωρώ ότι δεν θα έπρεπε να είναι τόσο χρονοβόρο το συγκεκριμένο ζήτημα. Υπάρχει ανάγκη και καλό είναι να αφήσουμε τις μελέτες τις αναθεωρήσεις και τις χρονοτριβές και να μην περιμένουμε να γίνει πρώτα ατυχημα για να πάρουμε τα μέτρα μας. Το συγκεκριμένο ζήτημα ειναι φλέγον 20 χρονια τώρα που διαμένω στην περιοχή. Παρακαλώ για την άμεση τοποθέτηση της απαραίτητης σήμανσης αλλιώς θα κινηθεί νομικά όλη η γειτονιά! Ευχαριστω

    • Ο/Η ekantzeli λέει:

      Η σήμανση STOP μετά τις προβλεπόμενες διαδικασίες τοποθετήθηκε.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *