< Όλα τα θέματα

Καταστροφή πεζοδρομίου

Καλημέρα… Ονομάζομαι Στασινοπουλου Αλικη και Διαμενω στην οδό Αργοστολίου 107 απέναντι από το Δημοτικό σχολείο. Πριν αρκετούς μήνες μετά από αίτημα είχε γίνει κοπή των δέντρων στο πεζοδρόμιο, όμως καμμια ενέργεια δεν έγινε για να αντικατασταθουν κάποιες πλάκες ώστε να είναι ασφαλής η διέλευση των πεζών, με αποτέλεσμα όλοι να περπατούν στον δρόμο. Επειδή είναι απέναντι από το 13ο δημοτικό σχολείο, δίπλα στο φαρμακείο (Αργοστολίου 111) , δίπλα σε ιατρείο, που σημαίνει ότι ο δρόμος έχει πολύ διέλευση από παιδιά, γονείς ηλικιωμένους και μην ξεχνάμε και εμάς τους ενοίκους, συν ότι έχει καταστραφεί η δίοδος των νερων της βροχής και έτσι τις προάλλες τα νερά μπήκαν στο διπλανό οίκημα και στο φαρμακείο θα ήθελα να παρακαλέσω για τις δικές σας ενεργειες προκειμένου να αποκατασταθεί το πρόβλημα. Συχνά αναρωτιεμαι γιατί το αποκαλούμε πεζοδρόμιο και οχι δρόμο μετ’εμποδιων.
Υπάρχει πάντα η πιθανότητα κάποιος να τραυματιστεί σοβαρά. Εσωκλειω φωτογραφίες του προβλήματος.
Ξέρω ότι υπάρχει φόρτος εργασίας όμως συχνά ο Δήμος ανταποκρίνεται με ενδιαφέρον στα προβλήματα μας πράγμα που μας κάνει να νιώθουμε την ελπίδα ότι κάτι θα αλλάξει στον δρόμο μας .
Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

1 σχόλιο

  • Ο/Η Αλικη Στασινοπουλου λέει:

    Καλημέρα. Σε απάντηση του παραπανω αιτήματος μου και ενώ οι εργασίες βρίσκονται σε εξέλιξη για την αποκατάσταση των κατεστραμμενων πλακών απέναντι από το 13ο Δημοτικό Σχολειο θα ήθελα να πω ένα μεγάλο Ευχαριστώ σε όλους τους υπεύθυνους για την άμεση ανταπόκριση σας!!!! Επίσης ένα ευχαριστώ για το συνεργείο που εργάζεται για αυτό το σκοπό. Επειδή θεωρώ ότι είναι σημαντικό να βλέπουμε και τα καλά που γίνονται!!!! Στασινοπουλου Αλικη

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *