< Όλα τα θέματα

Επιδιόρθωση Οδοστρώματος στην Κορυτσάς

Καλησπέρα σας,
Λέγομαι Αλέξανδρος Αλευράς και είμαι κάτοικος του Δήμου Αγίου Δημητρίου.
Την προηγούμενη εβδομάδα γίνονταν εργασίες επιδιόρθωσης του οδοστρώματος στις οδούς Καστοριάς και Γρίβα Διγενή (οι οποίες δεν είχαν κανένα πρόβλημα, έσπαγαν κυριολεκτικά τις πλάκες για να βάλουν καινούργιες..), ενώ στα 200 μέτρα στην οδό Κορυτσάς το οδόστρωμα έχει ανοίξει και δεν επιδιορθώθηκε.
Ποιο το νόημα να επιδιορθώνει κάποιος κάτι λειτουργικό, όταν στα 200 μέτρα, το οδόστρωμα έχει πρόβλημα και αυτό να μένει ανέγγιχτο;
Επίσης, στα συγκεκριμένα σημεία, το οδόστρωμα έχει πλάκες (δεν γνωρίζω πως επιλέχθηκε να τοποθετηθούν αυτές, αντί οδοστρώματος), οι οποίες είναι πολύ γλιστερές και σε περίπτωση βροχής ή νερού γλιστράνε πολύ και δε μπορείς καν να περπατήσεις επάνω, κάνει κάποιος κυριολεκτικά πατινάζ (το οδόστρωμα είναι κατηφορικό) και είναι πολύ επικίνδυνο.
Τέλος, στην οδό Κορυτσάς που δεν επιδιορθώθηκε, έχει ανοίξει τρύπα (έχει πλάκες όπως ανέφερα και πιο πριν), τα αυτοκίνητα πέφτουν μέσα και κομμάτια από τις πλάκες βρίσκονται στο δρόμο, τα αυτοκίνητα τις χτυπάνε και πετάγονται πέρα και είναι άκρως επικίνδυνο για εμάς που περνάμε πεζοί, για να πάμε και να παραλάβουμε τα παιδιά από το σχολείο.
Παρακαλώ πολύ για επανεξέταση και επιδιόρθωση του προβλήματος.
Σας ευχαριστώ πολύ.

1 σχόλιο

  • Ο/Η Αλέξανδρος Αλευράς λέει:

    Καλησπέρα σας και πάλι, Μετά από προσωπική επικοινωνία μου με το συνεργείο που εργαζόταν επάνω στο οδόστρωμα/πλάκες, στο οποίο αναφέρθηκα στην παραπάνω αίτηση, με διαβεβαίωσαν ότι θα το φτιάξουν (χαρακτηριστικά είπαν: "θα είμαστε για πολύ καιρό εδώ... Θα τα φτιάξουμε όλα! Θα βαρεθείτε να μας βλέπετε.."). Αν και εφόσον φτιαχτεί (δεν έχω λόγο να πιστεύω το αντίθετο), η προηγούμενη αίτησή μου, μάλλον θα καλυφθεί (λέω μάλλον και θα, γιατί δεν έχει γίνει ακόμη, ώστε να σας ενημερώσω για να την κλείσετε). Θα επικοινωνήσω και πάλι και θα σας ενημερώσω/απαντήσω στο σχετικό αίτημα, όταν υπάρξουν νεότερα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *