< Όλα τα θέματα

Τοποθέτηση κάδων οικιακών απορριμάτων στις χωροθετημένες θέσεις στην ανάπλαση της περιοχής Μεσονήσι

Αγαπητέ κύριε Αντιδήμαρχε καθαριότητας,

Στην περιοχή Μεσονήσι, μετά την ανάπλαση της, χωροθετήθηκαν νεες θέσεις για κάδους σκουπιδιών και ανακύκλωση. Οι θέσεις στα σημεία επί των οδών:
1) Τρεμπεσίνας 20,
2) Τρεμπεσίνας 31 και
3) στην γωνία Τρεμπεσίνας & Γιασεμίου δεν έχουν πληρωθεί με τους αντίστοιχους κάδους
χωροθετήθηκαν 6 θέσεις κάδων.

Σήμερα υπάρχει 1 ή κανένας κάδος αφού ο εκάστοτε κάτοικος απομακρύνει κατά το δοκούν τον 1 μοναδικό κάδο σκουπιδιών όταν αυτός εμφανίζεται.

Αυτό αντιλαμβάνεστε ότι αποτελεί σημείο διένεξης και προστριβής.

Παρακαλώ, για την ανωμαλία που προκύπτει αλλά και για την εύρυθμη λειτουργία της αποκομιδής οικιακών ρύπων του κάθε οικοδομικού τετράγωνου όπως προχωρήσετε στην πλήρωση των 6 θέσεων κάδων με τους προβλεπόμενους.

Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για την άμεση ανταπόκριση στο αίτημά μου.

Νικόλαος Ροζάκης
Κιν.: 693 7176038

1 σχόλιο

  • Ο/Η athemeliou λέει:

    Σύμφωνα με την υπ' αριθμ. 14402/09-06-2021 Απόφαση του Αντιδημάρχου Περιβάλλοντος και Πολιτικής Προστασίας, Νικόλαου Συρράκου, μετά την ολοκλήρωση του έργου «Ανάπλαση του Μεσονησίου» και την τελική διαμόρφωση που προέκυψε, τοποθετούνται κάδοι μηχανικής αποκομιδής στο σύνολο των εσοχών που έχουν δημιουργηθεί, με άξονα την οδό Τρεμπεσίνας ένθεν και ένθεν, όπως αυτές αναφέρονται πιο κάτω: 1. Τρεμπεσίνας και Φαναρίου: Α. Επί της Τρεμπεσίνας. Β. Επί της Τρεμπεσίνας (μπροστά από το κηπάριο) 2. Τρεμπεσίνας και Φαιάκων: Επί της Φαιάκων. 3. Τρεμπεσίνας και Γιασεμίου: Α. Επί της Γιασεμίου. Β. Στην κατάληξη της Γιασεμίου (έναντι) 4. Τρεμπεσίνας και Βασιλικής: Α. Επί της Τρεμπεσίνας. Β. Επί της Τρεμπεσίνας (ένθεν και ένθεν). 5. Τρεμπεσίνας και Εριφύλης: Α. Επί της Εριφύλης. Β. Επί της Εριφύλης (ένθεν και ένθεν). 6. Τρεμπεσίνας και Μπελογιάννη: Α. Επί της Μπελογιάννη. Β. Επί της Μπελογιάννη (ένθεν κι ένθεν). 7. Τρεμπεσίνας και Ευρυτανίας: Α. Επί της Ευρυτανίας. Β. Επί της Ευρυτανίας (ένθεν κι ένθεν). 8. Τρεμπεσίνας και Σκοπέλου: Επί της Τρεμπεσίνας. 9. Τρεμπεσίνας μεταξύ 44 και 46. 10. Τρεμπεσίνας και Βαρδουσίων: Α. Επί της Βαρδουσίων. Β. Επί της Βαρδουσίων (ένθεν κι ένθεν). 11. Τρεμπεσίνας και Πλαπούτα: Α. Επί της Πλαπούτα. Β. Επί της Πλαπούτα (ένθεν και ένθεν).

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *