< Όλα τα θέματα

Καθαριότητα (Ρύπανση – Ογκώδη – Κάδοι – Οικόπεδα)

Πρόσφατα, επί της συμβολής των οδών Έλλης Αλεξίου και Θεομήτορος, άνοιξε το κατάστημα με είδη τροφίμων «το Χωριουδάκι». Το συγκεκριμένο κατάστημα, λόγω του είδους αλλά και της αυξημένης δραστηριότητάς του, απορρίπτει καθημερινά μεγάλο όγκο απορριμμάτων, στους δύο κάδους (ένας κοινών απορριμμάτων και ένας ανακύκλωσης) που βρίσκονται επί της οδού Έλλης Αλεξίου. Επί της συγκεκριμένης οδού δραστηριοποιούνται επίσης ένα κατάστημα ειδών ρουχισμού, ένα συνεργείο αυτοκινήτων και ένα φροντιστήριο ελληνικών. Η δραστηριότητα όλων των προαναφερθέντων επιχειρήσεων, σε συνδυασμό με την απόρριψη απορριμμάτων από τους μόνιμους κατοίκους και με δεδομένο τον μικρό αριθμό κάδων, έχει ως αποτέλεσμα τη συσσώρευση μεγάλου όγκου απορριμμάτων. Ενδεικτικά θα αναφέρω ότι οι εν λόφω κάδοι, έχουν καταστεί πλήρεις μέχρι την 12.00, σχεδόν σε καθημερινή βάση. Επίσης ο κύριως όγκων των απορριμμάτων προέρχεται από τη δραστηριότητα του καταστήματος τροφίμων. Σε συζήτηση που είχα με υπέυθυνο του καταστήματος με ενημέρωσε ότι έχει επικοινωνήσει με το Δήμο για την επίλυση του προβλήματος.
Κατόπιν των ανωτέρω, παρακαλώ για την άμεση επίλυση του προβλήματος, με την τοποθέτηση επιπλέον κάδων, καθόσον η εναπόθεση απορριμμάτων εκτός των κάδων, πέραν της αλγεινής εικόνας, τυχόν να εγκυμονεί υγειονομικούς κινδύνους.
Σας ςπισυνάπτω και 3 φωτογραφίες οι οποίες είναι από την Κυριακή 21 Μαρ 21 13.00 (καταλαβαίνετε ότι αν υπάρχει τέτοιος όγκος απορριμμάτων Κυριακή, τι θα συμβαίνει τις καθημερινές).
Προσβλέποντας στην άμεση ανταπόκρισή σας,
με εκτίμηση Βασίλειος Σακελαρόπουλος, 6945994956.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *